Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012

#MasterChef România

În urmă cu aproximativ 12 ani, „MasterChef România” își avea debutul la Pro TV, avându-i jurați pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Prima ediție a show-ului culinar a fost câștigată de Petru Buiuca, un tânăr talentat, aflat la începutul carierei sale.

Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”
Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”

Premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro a fost câștigat de Petru Buiuca, un tânăr pasionat de gastronomie. Ce a făcut după ce a obținut titulatura de Masterchef și ce a făcut cu banii. 

Parcursul profesional al lui Petru Buiuca, după câștigarea „MasterChef România” 

„Când m-am înscris la MasterChef voiam doar să văd cât de bun sunt. Acum mi-am depășit toate așteptările. Sunt mult peste ceea ce credeam că pot să fiu. Și sunt uimit! Am fost susținut de oameni super buni și asta m-a ajutat. Este un vis care sper să continue. Nu mă las! Muncesc! Și visez în continuare!”, declara Petru, după ce câștigase emisiunea.

Cu toate că pasiunea pentru arta culinară l-a propulsat pe culmi înalte, această călătorie avea să ia sfârșit la scurt timp după câștigarea show-ului de la Pro TV. 

Alături de câțiva prieteni, în anul 2013, Petru a deschis primul studio de gătit din București -  Hot Cooking Studio. A fost deschis vreme de câțiva ani și nenumărate persoane interesate de arta gătitului i-a trecut pragul, până când bărbatul a decis să îl închidă. 

În anul 2016, Petru a deschis o altă afacere: a pus bazele unei companii numite Mad Kitchen SRL. Oferea servicii de consultanță cuplurilor care alegeau meniul și locația pentru nuntă. Acest business a avut o durată de un an de zile. 

Și-a clădit o carieră în lumea afacerilor 

După cele două încercări menționate mai sus, aflăm, conform informațiilor viva.ro, faptul că în toamna anului 2017 Petru a devenit angajatul unei multinaționale, ocupând următoarele poziții: Manager de Lanț de Aprovizionare, Manager de Planificare a Lanțului de Aprovizionare pentru Clienți, Manager de Lanț de Aprovizionare pentru Clienți și, în cele din urmă, Manager Senior de Lanț de Aprovizionare pentru Clienți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net