Război între trusturi! Antena 1 dă în judecată Pro TV. Implicați sunt și chefii Scărlătescu și Dumitrescu

PRO TV a „profitat” de plecarea celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite” și a decis că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt formula ideală pentru a sta la cârma show-ului culinar care a cucerit și inspirat milioanele de telespectatori în întreaga lume - „MasterChef”. Ei bine, iată că asta a stârnit un adevărat război între trusturi! Se pare că Antena 1 dă în judecată Pro TV!

Război între trusturi! Antena 1 dă în judecată Pro TV
Război între trusturi! Antena 1 dă în judecată Pro TV

​„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV. Revenirea chefilor la postul care i-a lansat a stârnit furia oarbă a celor de la Antea 1!

Antena Group a depus recent la Tribunalul București acțiuni legale împotriva chef-ilor Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, precum și împotriva Pro TV, conform Paginademedia. Compania a solicitat o „ordonanță președințială", o măsură rapidă menită să blocheze o anumită situație. Cel mai probabil, Antena Group dorește să suspende colaborarea dintre cei doi chefi și Pro TV până la soluționarea celorlalte procese aflate pe rol (câte cinci procese pentru fiecare chef), care ar putea dura ani de zile, conform sursei citate.

Antena Group pare să încerce să oprească colaborarea dintre chefi și Pro TV până la soluționarea celorlalte procese. Cererea depusă face referire la o "ordonanță președințială", o măsură rapidă destinată blocării unei anumite situații.

Instanța a stabilit deja primul termen în acest proces pentru data de 18 iunie 2024. În cazul lui Florin Dumitrescu, instanța a decis să își decline competența de la secția a VI-a, unde a fost depusă acțiunea Antenei 1, către secția a III-a, specializată pe proprietate intelectuală.

Conflictul dintre Antena Group și cei doi chefi a început în toamna anului trecut, după ce aceștia au anunțat că nu doresc să filmeze un nou sezon al emisiunii. Ca urmare, Antena 1 a decis să-i concedieze, iar ulterior compania a inițiat mai multe acțiuni legale împotriva lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net