Gina Pistol a făcut anunțul așteptat de toată lumea: „Sunt pregătită să mă întorc”

Ultima actualizare:

În februarie 2023, Gina Pistol a emoționat publicul după ce a anunțat că își va pune cariera pe pauză pentru a se dedica fiicei sale de trei ani, Josephine. Cunoscuta prezentatoare TV a recunoscut că ultimii ani au fost o provocare imensă, fiind nevoită să jongleze între carieră și viața de familie. Echilibrul delicat dintre aceste două aspecte a fost dificil de menținut, iar Gina a simțit nevoia să se concentreze mai mult asupra familiei sale.

Gina Pistol revine în televiziune! Ar putea prezenta Master Chef
Gina Pistol revine în televiziune! Ar putea prezenta Master Chef

Gina Pistol revine în televiziune! Ar putea prezenta Master Chef 

După o pauză bine meritată, Gina Pistol este acum pregătită să revină la marea sa dragoste, televiziunea! Recent, ea a făcut mult așteptatul anunț referitor la întoarcerea ei în televiziune. Gina a mărturisit că perioada petrecută departe de platoul de filmare i-a fost benefică, oferindu-i timpul necesar pentru a se reîncărca și a se dedica fiicei sale. Acum, ea este gata să accepte noi proiecte și să-și reia activitatea profesională cu entuziasm.

Timp de șapte ani, Gina Pistol a fost o prezență constantă la Antena 1, colaborând la emisiunile „America Express” și „Chefi la cuțite”. În absența sa, Irina Fodor a preluat rolul de prezentatoare pentru ambele emisiuni, continuând să mențină standardele ridicate ale acestor programe îndrăgite.

„Nu știu să vă zic. Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc! Am decis, corpul mi-a spus că este timpul să iau o pauză și cumva uitându-mă la copil și la familia pe care abia o formam așa, am considerat că este mai bine să stau acasă. E mai bine și pentru mine și pentru noi trei și mi-a făcut bine pauza asta. Acum să vedem.” a spus Gina pentru ciao.ro.

Odată cu plecarea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite” către emisiunea „MasterChef”, au apărut zvonuri că Gina Pistol s-ar putea alătura acestui nou proiect în calitate de prezentatoare. Deși nu a fost confirmat oficial, fanii sunt nerăbdători să o vadă din nou pe Gina pe micile ecrane, contribuind cu carisma și energia sa caracteristică la succesul noilor emisiuni. După această pauză binevenită, publicul așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le va aduce Gina în următoarele proiecte televizate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net