Gina Pistol se „tunează”, după ce a devenit mămică? Ipostaza care a dat-o de gol că-și pune silicoane

Încă de la începutul carierei sale în televiziune, Gina Pistol s-a făcut remarcată prin prisma frumuseții sale. Dintotdeauna a știut să se facă apreciată și iubită, felul său dezinvolt de a fi ajutând-o și mai mult în această privință. Înzestrată însă cu o frumusețe naturală deosebită, Gina Pistol a apărut în social media într-o ipostază care i-a șocat, inițial, pe fani. 

Gina Pistol / foto: Social media
Gina Pistol / foto: Social media

Considerată una dintre cele mai frumoase și mai atractive femei din showbiz-ul românesc, Gina Pistol și-a luat fanii prin surprindere fanii în urma unei apariții în cabinetul medicului. În timp ce îl aștepta, vedeta a descoperit pe masa acestui mai multe forme de implanturi mamare cu care se „juca”. 

Gina Pistol: „Nu-mi pun sâni, dacă mă întrebați”

Postarea de pe Instagram i-a intrigat pe mulți, asta până când au reușit să își dea seama de faptul că Gina Pistol, deși ținea în mână acele proteze mamare, nu intenționează să își mărească bustul. 

„Bună dimineața la toată lumea, mai puțin celor care nu s-au trezit încă, asta în cazul în care mai doarme cineva la ora asta! Stau cuminte în cabinet și o aștept pe doamna doctor și mă joc cu aceste pungi de silicon, proteze mamare. E foarte relaxant, zici că e biluță antistres. Ce faine sunt. Nu-mi pun sâni, dacă mă întrebați. Nu, nu-mi pun sâni, doar că mă joc cu aceste implanturi”, a spus Gina Pistol, pe InstaStory. 

Imaginea postată de Gina Pistol / foto: Captură InstaStory
Imaginea postată de Gina Pistol / foto: Captură InstaStory

Vedeta regretă intervențiile estetice 

În trecut, soția lui Smiley dădea din nou dovadă de sinceritate și asumare. Mărturisea faptul că a apela la ajutorul medicului estetician penru mici intervenții la nivelul chipului, pe care însă acum le regretă.

„Sunt un trofeu pentru mulţi bărbaţi, dar nu sunt genul de femeie care să primească flori sau bileţele pe maşină. Acum nu aş mai face aceste mici intervenţii ca atunci când eram la o vârstă când nu eram sigură pe mine.

Acum nu mi-aş mai face acele intervenţii. Mi se pare că sunt mai simpatică (n.r. – cu buzele modificate). Acestea sunt nişte greşeli pe care le-am făcut, dar pe care nu le-aş mai face. Asta fac femeile care sunt nesigure pe ele, care nu au conţinut. Sunt femei care se bazează doar pe aspectul fizic”, a precizat Gina Pistol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net