Ce anunț au făcut Gina și Smiley, la un an distanță de la nuntă. Cei doi au o mare dorință

După o frumoasă relație care s-a întins pe durata a ani de zile, Smiley și Gina Pistol au decis să-și ducă povestea de iubire la alt nivel. Cei doi au decis să se căsătorească pe data de 27 mai a anului trecut. Astăzi, la o zi de la marele eveniment, fosta prezentatoare „Chefi la cuțite” a făcut un anunț emoționant. 

Smiley și Gina Pistol / foto: Social media
Smiley și Gina Pistol / foto: Social media

Smiley și Gina Pistol reușesc să formeze una dintre cele mai solide familii din showbiz-ul românesc. Din dragostea lor a rezultat Josephine, fetița lor de doar câțiva anișori care le bucură existența. 

Gina Pistol, mesaj emoționant la un an de la nuntă

După ce au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, Gina Pistol și Smiley celebrează primul lor an de căsnicie. În cinstea acestei zi fericite din viața lor, frumoasa blondină a simțit nevoia să le împărtășească toate emoțiile frumoase care o încearcă acum. 

„Să avem înțelepciune. Iubirea o avem demult”, a scris Gina Pistol, în dreptul unei fotografii de la nunta lor, postată pe pagina personală de Instagram, în secțiunea InstaStory. 

Imaginea postată de Gina Pistol / foto: Captură InstaStory
Imaginea postată de Gina Pistol / foto: Captură InstaStory

Smiley: „Prezentul e mereu extraordinar”

Cu doar câteva ore de nuntă, cântărețul își emoționa fanii cu un mesaj profund, plin de însemnătate. Năpădit de emoții, Smiley a simțit nevoia să le împărtășească și celor de acasă faptul că frumusețea constă în lucrurile cele mai simple din viața noastră. 

  „Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: iubirea, liniștea, zâmbetul, jocul, libertatea și binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi normal e noul extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că prezentul e mereu extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, scria la acea vreme Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net