Anunțul făcut de Smiley, la șapte ani de relație cu Gina Pistol: „Niciodată nu m-am gândit că”

Andrei Tiberiu Maria alias Smiley (40 de ani) și Gina Pistol (43 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de iubire discretă, de mai bine șapte ani. Pentru că au crezut în povestea lor de la început, iar timpul le-a demonstrat că sunt făcuți unul pentru celălalt, cei doi s-au și căsătorit religios vara trecută.

„Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac.

Gina mă sprijină în toată povestea asta, chiar dacă de multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută că nu pune niciun fel de presiune pe mine, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio sau pentru orele pe care le întârzii când zic că vin acasă la o anumită oră”, a spus Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Îndrăgostit lulea

Artistul a mai spus public cât este de mândru de partenera sa de viață:

„Are foarte multe calități ca femeie și ca și om. Nu e un om care îți ia energia, este un om care îți dă energie...care mă distrează. Are un simț al umorului senzațional, zice că e mai funny decât mine și tind să o cred. Ea face mai multe glume decât mine, eu tind să devin serios în discuții”.

Iubire în etape

Smiley a vorbit public și despre evoluția relației lor:

„M-am îndrăgostit de ea treptat. Nu a fost o dragoste la prima vedere, pentru că noi ne văzusem de mult și ne-am văzut în mai multe împrejurări și ne simpatizam de la distanță. Întotdeauna mi s-a părut o tipă de gașcă și super simpatică și foarte frumoasă ce e drept. Dar niciodată nu m-am gândit că o să fie ceva între noi pentru că ori eu, ori ea, ori amândoi eram într-o relație.

Suntem destul de serioși în ceea ce privește o relație...noi dacă suntem într-o relație nu ne apucăm să ne agităm pe lângă. Treptat a venit totul la noi, ne-am cunoscut, am văzut că ne înțelegem bine, am mers într-o vacanță să vedem cum e, toate lucrurile au fost naturale și cumva niciunul dintre noi nu ne-am luat un angajament ferm, pentru că am lăsat ca lucrurile să se întâmple natural să nu fie ca un contract”.

Smiley invită oamenii pe 1 iunie în SmileyVerse, un concert-univers multisenzorial, la Arenele Romane

Smiley (40 de ani)  își deschide și își cântă Universul, în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert multisenzorial, cu un concept de show profund și interactiv. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, de la ora 20.00, alături de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei și de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență unică multisenzorială pentru fiecare spectator în parte. Biletele, puse în vânzare de o săptămână, s-au epuizat deja în proporție de 30%.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show care poate fi cumpărat de pe https://bilete.sublime.ro/bilete-smiley-arenele-romane-smileyverse-95888/ și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

„Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim.

Anul acesta concertul meu este SmileyVerse, pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simți”, povestește artistul Smiley metafora pe care se construiește concertul de anul acesta.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.         

Și-a serbat fiica în America

Ca în fiecare an, Smiley a plecat în America, la Los Angeles, într-o tabără de creație, acolo unde face muzică bună mereu. Alături de el au fost Gina Pistol și micuța Josephine, care a împlinit 3 ani și a fost serbată așa cum se cuvine de părinții ei celebri. Aceștia au dus-o la Disneyland Anaheim- California și chiar dacă a fost super aglomerat la parcul de distracții și nu au luat bilet din timp, au plecat acasă cu un mare balon pentru Josephine, cu promisiunea de a reveni la Disneyland mai precauți, cu biletul cumpărat din online.

„La mulți ani, Josephine! #3”, a spus Smiley, pe Instagram. „Nu o să ghiciți unde mergem! Mai bine o las pe Josephine să vă spună! La Disneyland! Entuziasm maxim! Ne-am trezit sâmbătă dimineață, hotărâți să mergem la Disneyland! Am încercat să luăm bilete online dar nu puteam în aceeași zi. Așa că am zis să ne încercăm norocul direct acolo, la intrare,  ca tot românul care nu renunță ușor.

Ne-am îmbarcat în mașină și am condus o oră și ceva până în Anaheimn. Cântece și voie bună, autostrăzi pe multe benzi, timpul a trecut repede. Dar cum ne apropiem de parc, aglomerație, nevoie mare, parcarea plină ochi, la security check, puhoi de lume. Și uite cum vedeau eu șansele de a găsi bilete cum scad vertiginos!”, a povestit Smiley, într-un daily vlog de pe tărâm american.

Și pentru că nu au găsit deloc bilete la fața locului pentru parcul de distracții, Gina Pistol și Smiley i-au luat lui Josephine un balon imens.

„În America regulile se respectă cu sfințenie! Așa că ne-am mai învârtit noi pe acolo pe la magazine, am luat niște jucării pentru Josephine și un balon! Dar nu orice balon! Cel mai scump balon din viața mea! Nici nu îmi vine să vă zic cât a costat!”, a mai adăugat Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net