Gina Pistol, o nouă schimbare de look, după eșecul din America. Cum arată acum vedeta

În urmă cu ceva timp, în timp ce se afla în Statele Unite ale Americii, alături de Smiley și de fiica lor, Josephine, Gina Pistol (43 de ani) a avut parte de un moment neplăcut. Deși a plătit o sumă destul de mare la un salon de înfrumusețare din Los Angeles, vedeta nu a fost deloc mulțumită de rezultat. Revenită pe meleaguri românești, soția lui Smiley a decis să apeleze la mâinile specialiștilor de la noi și să facă o altă schimbare de look. Cum arată după 8 ore petrecute la salon.

Gina Pistol, încă o schimbare de look, după rezultatul dezamăgitor din Los Angeles / foto: Arhivă
Gina Pistol, încă o schimbare de look, după rezultatul dezamăgitor din Los Angeles / foto: Arhivă

Gina Pistol a avut parte de o experieță ce a dezamăgit-o cât a fost plecată în SUA. A simțit nevoia de o schimbare radicală de look, astfel că a căutat cel mai bun frizer din Los Angeles, dar rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor sale.

„Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate. Poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă întorc acasă ca să mă vopsesc. Nu este rău, dar nici minunat. La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare din Los Angeles, că nu sunt eu chiar atât de bogată. Dar este, cred, în top 10”, spunea ea atunci, pe Instagram.

Acum, soția lui Smiley și-a încântat fanii cu cea mai recentă apariție. După ce a fost nemulțumită de stiliștii din SUA, vedeta s-a lăsat pe mâna specialiștilor din România și a petrecut 8 ore la salon. Bineînțeles, de data aceasta a fost extrem de mulțumită de rezultat și chiar și-a ținut fanii la curent cu procesul de vopsire și s-a pozat cu foliile de aluminiu în păr.

„A fost o provocare cu părul ei”

Prezentatoarea TV aștepta cu nerăbdare momentul în care se va întoarce în România și va merge la un alt hairstylist în care are completă încredere. Iar când așteptarea a luat sfârșit, vedeta a fost încântată de noul ei look blond. După o perioadă, Gina Pistol a revenit în mediul online, pentru a le arăta și fanilor săi rezultatul final.

De asemenea, hairstylistul român a mărturist pe rețelele de socializare că procesul a fost o provocare, dar după 8 ore, toată lumea a fost fericită: „Azi a fost o provocare cu părul ei. Având în păr mai multe culori și câteva decolorări a fost mai dificil. Dar ne-am descurcat până la final. După 8 ore”, a scris silistul Ginei Pistol, pe pagina sa de Instagram, acolo unde a publicat și câteva imagini cu noua coafură a vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net