De ce a ajuns să nu-l mai suporte Bendeac pe Smiley? „Mă enervează Smiley! Îl urăsc visceral"

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac surprinde încă o dată! Comediantul și-a spus părerea sinceră despre colegul Smiley. A recunoscut că nu-l suportă! Bendeac a spus care sunt motivele pentru care a prins „ură” pe soțul Ginei Pistol. 

banner bendeac smiley png

Mihai Bendeac este cunoscut prin atitudinea sa directă și fără ocolișuri. Actorul, în vârstă de 40 de ani, și-a spus părerea sinceră despre Smiley, într-o postare făcută pe rețelele de socializare. 

Actorul a luat pe toată lumea prin surprindere recunoscând că nu-l suportă pe Smiley, ba chiar este invidios pe el pentru fericirea afișată cu ostentație. 

Bendeac este invidios nu doar pe cariera înfloritoare a lui Smiley, dar și pe familia acestuia. Smiley este căsătorit cu Gina Pistol, cu care are o fetiță superbă, Josephine, practic formează familia perfectă. 

Bendeac e „invidios” pe fericirea soțului Ginei Pistol 

„Trebuie să recunosc deschis: mă enervează foarte tare Smiley. Să ne înțelegem de la bun inceput. NU am nimic personal cu omul. Mi se pare un tip foarte mișto, îl apreciez pentru felul în care și-a construit cariera, dar nu mă pot abține.

Îl urăsc visceral! Îl urăsc pentru că este extraordinar de fericit. Mie mi se pare că Smiley este atât de fericit încât devine inacceptabil cât este de fericit. Pentru mine cel puțin, care privesc fericirea absolută ca pe o chestiune relativ utopică, intangibilă, Smiley pare a fi un om creat în ciuda mea”.

„Este atât de fericit încât, dacă as putea, l-aș omorî”

„Uneori, mă gândesc la el și îmi spun <<Doamne, cât poate să fie de fericit acest om! Este atât de fericit încât, dacă as putea, l-aș omorî.

După ce că este fericit și emană fericire, tone de pozitivitate, lumină, dragoste și puritate s-a mai și împlinit din punct de vedere uman, având o relație superbă de iubire și un copil minunat

Lucrul acesta îmi provoacă o angoasă deosebită. Știu că sunt un nemernic gândind așa. Mă acuz eu pe mine însumi că nu mă pot bucura de fericirea pe care acest om în mod evident o merită fiind un tip atât de mișto. Doamne, cât este de mișto Smiley!

Mihai Bendeac: „Smiley caută bătaie, caută scandal”

„De ce este acest om atât de implinit și fericit, iar eu sunt atât de defect?!(...) Vă jur că m-am întâlnit cu el doar de 2 ori față în față de-a lungul timpului și, în acele contexte, s-a dovedit a fi exact asa cum îl percep oamenii. 

Un tip pozitiv, un om cald, bun. Dar nu mi se pare admisibil să fii atât de fericit!(...) Fiind atât de fericit, cauți bătaie. Smiley caută scandal. Mda, cred că m-a luat un pic valul…”, a fost mesajul publicat de Mihai Bendeac, pe contul său de socializare. 

Bendeac scoate în curând o carte

La începutul mesajului postat pe Instagram, Mihai Bendeac a ținut să precizeze faptul că textul împotriva lui Smiley va constitui un paragraf ce va fi inclus în următoarea lui carte „Jurnalul unui burlac- Dragă Mihai”, pe care o va lansa în curând în librării. 

Comediantul a mai anunțat, cu acest prilej, că banii încasați din vânzările cărții vor fi donați unei cauze nobile, mai exact fundației caritabile înființată de prietenul lui, Codin Maticiuc. Fundația se ocupă de construirea unei cladiri noi pentru copii și adolescenți în cadrul Spitalului Obregia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net