Ce meserie are mama lui Mihai Bendeac. A făcut anunțul chiar el: „Dacă sunteți ologi cu capul”

Emilia Bendeac, mama îndrăgitului actor Mihai Bendeac, și-a deschis o nouă afacere. Fiul ei a postat pe Instagram domeniul în care mama sa activează, mândru că cea care i-a dat viață a devenit o adevărată femeie de succes. 

Emilia Bendeac pune bazele unei noi afaceri
Emilia Bendeac pune bazele unei noi afaceri

Mihai Bendeac are o relație extrem de apropiată cu familia lui, în special cu cea care i-a dat viață. Recent, acesta și-a anunțat fanii de faptul că mama lui urmează să își deschidă un cabinet de psihologie. 

Emilia Bendeac își deschide cabinet de psihologie 

„Își deschide mama cabinet de psihologie. Deci, dacă sunteți ologi cu capul...”, a transmis, într-o notă umoristică, Mihai Bendeac. 

image

Mihai Bendeac: „Avem două apartamente în chirie”

Emilia Bendeac nu pune bazele primei sale afaceri, întrucât mama actorului deține de ani de zile un cabinet stomatologic. De asemenea, o altă sursă de venit o reprezintă banii pe care îi  în primiți în urma a două apartamente date spre închiriere. 

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Emilia Bendeac, speriată că i-ar putea strica imaginea fiului său 

Una dintre cele mai mari temeri care a pus multă presiune pe umerii Emiliei Bendeac a fost faptul că nu-și putea permite să se întâmple vreo greșeală în cabinetul stomatologic. Fiind cunoscută drept mama lui Mihai Bendeac, frica ei cea mai mare a fost aceea de a nu-i strica imaginea fiului ei. 

„Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: ‘Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea’. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a conchis actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net