Gina Pistol, schimbare radicală de look: „Nu este rău, dar nici minunat”. Cum arată acum?

Cunoaștem deja faptul că Gina Pistol este adepta tunsorilor scurte. Nu de puține ori soția lui Smiley a renunțat la podoaba capilară lungă și deasă pentru tunsorile bob. Recent, vedeta a decis să își facă o schimbare radicală de look în timp ce se afla în Los Angeles. Deși a scos din buzunar o sumă frumoasă de bani și s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai buni hairstylist, dar rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor sale. 

Gina Pistol / foto: colaj Click!
Gina Pistol / foto: colaj Click!

Gina Pistol se încadrează în topul celor mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton românesc. Fosta prezentatoare de televiziune a dat mereu dovadă de curaj prin diverse frizuri pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă cu tunsoarea de acum s-a luat prin surprindere chiar și pe ea. 

Gina Pistol, indecisă dacă îi place noua tunsoare 

Vedeta care ține legătura cu fanii din social media le-a împărtășit experiența de care a avut parte în SUA. Gina Pistol a simțit nevoia de o schimbare radicală de look, astfel că nu a mai stat mult pe gânduri și a căutat cel mai bun frizer din Los Angeles pe mâna căruia să-și lase părul. 

Noua tunsoare a Ginei Pistol / foto: captură InstaStory
Noua tunsoare a Ginei Pistol / foto: captură InstaStory

De asemenea, nici banii scoși din buzunar nu au fost puțini, dar pentru un rezultat spectaculos, românca noastră s-a lăsat înduplecată și a făcut pasul cel mare. Rezultatul în urma tunsorii nu a fost unul wow, așa cum s-ar fi așteptat. Dimpotrivă, Gina consideră că o nouă culoare a părului va reuși să „salveze” look-ul.

„Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate. Poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă întorc acasă ca să mă vopsesc. Nu este rău, dar nici minunat. La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare din Los Angeles, că nu sunt eu chiar atât de bogată. Dar este, cred, în top 10”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net