Bucurie mare pentru Smiley și Gina Pistol. Micuța Josephine și-a făcut părinții mândri. Cât de mare a crescut fiica celor doi

Josephine Ana Maria este nucleul fericirii cuplului Smiley - Gina Pistol, de aproape 3 ani de zile. Viața celor doi s-a schimbat după venirea pe lume a fiicei lor, care le readuce mereu zâmbetul pe față. Timpul a trecut fulgerător, astfel că micuța a avut deja prima sa serbare. 

Josephine a avut prima ei serbare / foto: Colaj Click!
Josephine a avut prima ei serbare / foto: Colaj Click!

Cu toate că Smiley (40 de ani) și Gina (42 de ani) au decis să nu expună chipul fiicei lor în social media. Totuși, postează adesea secvențe din intimitatea vieții lor, spre deliciul fanilor. Ultimele story-uri ale cântărețului o arătau pe copilă cum dansa alături de tatăl ei, pregătindu-se pentru primul eveniment de acest gen din viața ei. 

Momente din călătoriile celor 3 / foto: Captură InstaStory
Momente din călătoriile celor 3 / foto: Captură InstaStory

Smiley, fascinat de micuța Josephine. Cum a fost prima ei serbare

Cântărețul și vedeta de televiziune se bucură de fiecare evoluție a fiicei lor. Josephine urmează să împlinească vârsta de 3 ani curând, astfel că deja începe să își formeze un mediu social. 

La scurt timp după serbare, Smiley le-a împărtășit fanilor cum a decurs acest moment al fiicei sale. Emoțiile au fost la cote maxime și s-au bucurat de întreg momentul. 

„Tocmai am plecat de la serbarea fiicei mele. Ce să vă spun, n-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete, dar a fost foarte drăguț. Am făcut dansurile acasă. Dansurile pe care trebuie să le facem la grădiniță, le-am făcut acasă împreună. Spectacol garantat”, a povestit acesta, într-un story, pe contul său de Instagram.

Gina și Smiley, despre prima serbare a fiicei lor / foto: Captură InstaStory
Gina și Smiley, despre prima serbare a fiicei lor / foto: Captură InstaStory

Gina Pistol: „Am fost o norocoasă” 

În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” ne mărturisea în exclusivitate cât de implicat este soțul ei în creșterea fetei lor. Artistul este un tată devotat, care nu se dă înapoi de la activități precum schimbatul scutecului sau citirea poveștilor. 

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net