Cum au ajuns Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu să pozeze „goale” în Vama Veche! Imaginea e mai fierbinte ca vara

Ultima actualizare:

Surpriză mare pe afișul mult-așteptatului film al regizorului Petre Năstase, „Retreat Vama Veche”. Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu, cele trei protagoniste ale producției, ce se lansează pe 18 octombrie în cinematografe, s-au lăsat dezbrăcate de secrete, dar și de haine. Imaginea cu cele trei dive „goale”, pe afișul noii producții cinematografice, e mai fierbinte ca vara!

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, „goale” pe afișul filmului Retreat Vama Veche 

Asta da surpriză! Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche! Mai precis, în sufletele goale, după aventurile din filmul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, ce va fi distribuită  în cinematografele din toată țara, începând cu 18 octombrie.

Fetele însă, au ajuns „goale” și la propriu, pe afișul lungmetrajului, mărind astfel suspansul pentru mult-așteptata premieră din toamnă.

Adela, Laura și Ada, trei femei de carieră în filmul lui Petre Năstase 

Eva este personajul principal al filmului, regizat de Petre Năstase, și este interpretat de actrița Ada Condeescu. Eva are parte de o experiență amuzantă, dar și revelatoare, în timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizează prietenele ei bune, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi, în Vama Veche, în urma unei promisiuni din adolescență. 

Evadarea celor trei femei de carieră, cu vieți aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele și să-și regleze cu sinceritate, dar și cu simț al umorului și al realității viitorul.

„Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineață rece, cu miros de mare, de prietenie și de bine. 

A fost un mix de personal și profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună și întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni și dragi. O terapie pentru fiecare dintre noi. Și chiar dacă filmările s-au terminat de anul trecut, noi le continuăm în viețile noastre, în prietenia noastră, în întâlnirile firești și cu mult râs pe care le avem. 

Nu ne iese mereu să ne vedem, că totuși, avem împreună 8 spre 9 copii de lăsat în grija cuiva, dar trebuie. Ne ținem de terapie, că așa spun specialiștii că trebuie, ca să ne meargă bine. Și să avem și încălzirea făcută pentru vizionările și turneul național de lansare a filmului, din toamnă. 

O să tot fim în <<Retreat>>, unde vă așteptăm și pe voi toți, ca să simțiți binele pe care l-am simțit și noi”, au declarat cu entuziasm Ada, Adela si Laura, cu ocazia lansării trailerului și a afișului filmului „Retreat Vama Veche”.

Actrițele sunt prietene și în viața reală

Odată cu rolurile în care le-a distribuit regizorul Petre Năstase, actrițele Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche”, al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. 

Filmările au avut loc chiar în Vama Veche, în vara lui 2023, și au fost pentru întreaga echipă de filmare și la nivel personal ca un „retreat” în care și-au retrăit, rescris și continuat poveștile de viață, de prietenie și de profesie.

Cine mai joacă în „Retreat Vama Veche”? Florin Călinescu e guest-star!

Filmul lui Petre Năstase are o distribuție ce adună actori mari. Alături de Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi,  în peliculă mai joacă: Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu. 

Cu toții reușesc să spună, așa cum anunță haios echipa filmului, o poveste fără efecte speciale, în care „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu dansează ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”.

„De astăzi putem vedea trailerul oficial, însă ne mai desparte o vară de momentul mult așteptat al lansării filmului <<Retreat Vama Veche>>, o producție actuală și pozitivă, care vorbește amuzant despre revelațiile pe care le poți avea când te oprești din fuga zilnică și accepți să te privești cu adevărat în oglindă, să-ți separi orgoliile de sentimentele reale, aparențele de adevăr, zâmbetele de fațadă de lacrimile adevărate, dramele depășite de lecțiile învățate, toate ca să poți trage linie și să vezi ce rămâne cu adevărat al tău și cine ai devenit. 

Zâmbind. Uneori avem nevoie de o evadare departe pentru a ne întoarce la noi, de distracții nebune ca-n vremurile bune ca să ne regăsim, de prieteni vechi și întâlniri haotice pentru a ne face ordine în suflete. Nu online, ci în realitate” a declarat Petre Năstase, regizorul filmului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
banner Vali Vijelie
image png
man 5545037 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net