Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de când Stephan Pelger s-a stins din viață

Pe data de 8 iunie 2023, Stephan Pelger, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți designeri din România, s-a stins din viață la doar 43 de ani. Vestea a șocat multe vedete din showbiz-ul românesc. La un an de la decesul acestuia, Laura Cosoi a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger / foto: colaj Instagram
Laura Cosoi, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Stephan Pelger / foto: colaj Instagram

Ce mesaj a transmis Laura Cosoi

În urmă cu un an, vestea că celebrul creator de modă Stephen Pelger a fost găsit fără suflare în atelierul său a luat cu asalt showbiz-ul românesc. Pentru multe persoane publice decesul acestuia la doar 43 de ani a fost un șoc, iar printre acestea s-a numărat și Laura Cosoi. S-a împlinit un an de când îndrăgitul Stephan Pelger a trecut în neființă, iar actrița a ținut să transmită un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

Laura Cosoi a scris câteva cuvinte emoționante pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory. De asemenea, mesajul a fost însoțit și de o fotografie în care apare alături de creatorul de modă.

„8 iunie, un an fără tine dragul meu @stephanpelger. Ne lipsești și ne gândim la tine foarte des", sunt cuvintele scrise de Laura Cosoi în descrierea unei fotografii în care apare alături de Stephan Pelger, publicată pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Dorința neîndeplinită a lui Stephan Pelger

Fotografia și mesajul publicat de Laura Cosoi / foto: Instagram
Fotografia și mesajul publicat de Laura Cosoi / foto: Instagram

Stephan Pelger a fost descoperit fără suflare, la 43 de ani, în atelierul său din Sectorul 2, Bucureşti. Creatorul de modă a plecat din această lume fără să-și îndeplinească cea mai mare dorință. Pe lângă că își dorea să găsească fericirea alături de un partener care să îl completeze, creatorul de modă avea un vis special încă din copilărie, ci anume, să aibă un adăpost pentru animale.

„Visul copilăriei mele era să am un adăpost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur, pentru că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii”, mărturisea el în emisiunea „În oglindă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net