Floarea care dacă spui o rugăciune atunci când înflorește este ascultată de Dumnezeu și ți se îndeplinește dorința

Regina Nopții este floarea care înmiresmează grădinile cu parfumul ei seducător, la lăsatul serii. Considerată dar al naturii, despre Regina nopții se crede că în timp ce înflorește, orice rugăciune trimisă către Dumnezeu este îndeplinită.

Nicotiana alata 05 1536x1508 png

Regina nopții, cunoscută științific sub numele de Nicotiana alata, este originară din zonele tropicale. „Nicotiana alta” este numită și „Tutunul ornamental”. A primit numele după Jean Nicot, un diplomat francez din secolul al XVI-lea. Jean Nicot a fost cel care a introdus planta de tutun în Franța și a promovat utilizarea sa medicinală și recreațională. În 1560, Jean Nicot a trimis semințe și plante de tutun reginei Caterina de Medici, argumentând că tutunul avea proprietăți medicinale. La acea vreme, tutunul era considerat un remediu pentru diverse afecțiuni. Datorită eforturilor sale de a populariza tutunul în Europa, planta a fost numită în onoarea sa de către botanistul Carl Linnaeus în secolul al XVIII-lea, când a clasificat planta sub genul Nicotiana.

Regina nopții este o plantă perenă originară din Mexic, dar s-a răspândit și în alte țări din America Centrală și de Sud. Datorită popularității sale a fost introdusă și cultivată în multe alte părți ale lumii, precum Statele Unite, India. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
generalul dan grecu jpg
image
image
image
image
image
image
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
roses 616013 1280 jpg
targsor oras jpg
apelare abuziva 112 prahova 1024x580 1 jpeg
munti pixabay jpg
WhatsApp Image 2024 06 28 at 13 05 58 1536x1023 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net