Adela Popescu și Radu Vâlcan, apariție spectaculoasă la nunta lui Daniel Pavel. Au arătat ca scoși din cutie

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au spus marele „Da!” în fața ofițerului stării civile. Evenimentul mult-așteptat s-a desfășurat ieri, 8 iunie 2024, într-o locație de vis, la Palatul Snagov. La eveniment au sosit invitați de renume, artiști îndrăgiți și multe vedete care le-au fost alături însurățeilor. Printre ei și Radu Vâlcan alături de Adela Popescu care au avut o apariție de zile mari! 

casa adela popescu colaj jpg

Adela Popescu și Radu Vâlcan, apariție spectaculoasă la nunta lui Daniel Pavel!

Adela Popescu a ales să poarte o rochie lungă, într-o nuanță vibrantă de roșu, cu umerii dezgoliți, creând o apariție impresionantă. Detaliile subtile ale trandafirilor din același material adaugă o notă de eleganță, iar prezența crăpăturii de pe picior aduce un element de rafinament suplimentar, accentuându-i frumusețea. Ca accesorii, a optat pentru o pereche de sandale în aceeași nuanță, completând cu grație întreaga sa ținută.

Radu Vâlcan nu a făcut excepție și a optat pentru o apariție elegantă, alegând un costum elegant de culoare neagră. Tricoul alb purtat sub sacou completează perfect ansamblul său, iar pantofii de lac adaugă un strop de rafinament întregii sale prezențe.

Fotografiile pe care le-au postat pe platformele de socializare îi prezintă într-un cadru încântător, cu elemente decorative în formă de aripi și flori albastre și roz, adăugând o notă de poveste și romantism întregii imagini.

Daniel Pavel, emoționat la nunta sa

Mireasa a venit însoțită la braț de către tatăl ei, iar petrecerea s-a desfășurat alături de invitați aleși pe măsură, cu muzică și mâncare pe gusturile tuturor. Ieri, Daniel Pavel ne-a oferit declarații în exclusivitate despre evenimentul vieții sale. 

Mulțumesc, mulțumesc că ne suntem, cum zic eu, la Survivor. Da, am fost emoționat ca să spun, și chiar e o chestie pe care nu o spun suficient de puțin. (....) Ei bine, ideea este că în momentul în care am văzut-o cu voaletă, foarte classy, cu tatăl ei, am avut emoții, am lăcrimat. Şi am crezut că bărbații au chestia asta că se fac de râs. Nu! Suntem vulnerabili în cel mai frumos sens cu putință și este cea mai fericită zi din viața mea. Și uite asta, n-am mai spus-o, o să o mai spun încă odată.” a spus Daniel Pavel, emoționat, despre nunta și femeia visurilor sale!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net