Momente de groază pentru Adela Popescu. Prin ce a trecut vedeta: „M-am rugat la Dumnezeu”

Ultima actualizare:

Adela Popescu a trăit clipe de coșmar după ce a aflat că mama ei ar putea avea probleme de sănătate. Din fericire, după o serie de analize, totul s-a dovedit a fi o eroare, iar actrița s-a liniștit văzând că mama ei este sănătoasă.

Adela Popescu a avut emoții mari în legătură cu starea de sănătate a mamei ei
Adela Popescu a avut emoții mari în legătură cu starea de sănătate a mamei ei

Adela Popescu: „Am avut emoții cu mama mea”

Prezentatoarea TV a făcut declarații emoționante în cadrul evenimentului pentru femeile bolnave de cancer, organizat de Mihaela Geoană. Aceasta susține că s-a simțit „ca pe muchie de cuțit” atunci când mama ei a fost supusă unor investigații medicale.

„Nimic nu ar fi la fel de frumos, cum și este în momentul acesta… Pentru că noi traversăm o perioadă bună. Radu urmează să lanseze emisiunea, eu trăiesc perioada după care am tânjit atâția ani, după care 'Enjoy the moments' (pot să mă bucur de moment), copiii sunt bine… Dar nimic nu ar fi la fel dacă eu sau cineva din familia mea, pe parte feminină, ar trece printr-un cancer de sân sau de altă natură.

Am avut de curând o perioadă în care am avut emoții cu mama mea, dar au fost doar emoții și atât… Am făcut niște investigații mai amănunțite. Cert este că în perioada aceea am testat un pic ce înseamnă să fii pe muchie de cuțit. Și unii oameni chiar trec prin asta cu adevărat. Eu m-am rugat la Dumnezeu și la mine a fost, din fericire, doar o alarmă falsă”, a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

Adela Popescu: „A fost ceva de nu mai aveam aer”

Până când medicii nu au anunțat-o că mama ei este bine, Adela Popescu nu a putut să răsufle ușurată

„Dar perioada până ne-am lămurit… a fost ceva de nu mai aveam aer. Pe de altă parte, noi suntem la vârsta la care genul acesta de 'evenimente' încep să apară, la părinții noștri, chiar și de vârsta noastră, spre 40 de ani. De aceea, e bine să mergi la control. De exemplu, cancerul de sân e unul dintre cancerele operabile, cu șanse de supraviețuire foarte mare dacă îl descoperi la timp.

Și oamenii trebuie să știe că nu îi doare. Pentru că oamenii se duc la doctor doar când îi doare. La cancer doare foarte târziu, când nu mai e nimic de făcut. Dacă l-ai descoperit la început, trăiești fără dubii. Trăiești mult. Totul este să te duci la control pentru orice”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net