Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”

Oana Zăvoranu este arhicunoscută pentru temperamentul vulcanic care a consacrat-o de-a lungul anilor. Fără nicio menajare, fiica Mărioarei Zăvoranu a luat în colimatoriu mai multe vedete. De gura „Queridei” nu a scăpat nici Adela Popescu, prezentantoarea TV care în trecut făcea reclame la scutece. 

Adela Popescu, pusă la punct de Oana Zăvoranu
Adela Popescu, pusă la punct de Oana Zăvoranu

Acest episod vechi nu a fost uitat nici acum de publicul de acasă. Vorbim, concret, despre episodul în care Adela Popescu a fost aspru criticată deoarece făcea reclamă scutecelor pentru bebeluși. Oana Zăvoranu a mărturisit că nu suportă persoanele care beneficiază de anumite bunuri materiale „pe gratis”. 

Adela Popescu, pusă la zid acum ani în urmă de Oana Zăvoranu

Incidentul nefericit a pornit imediat după ce Adela Popescu a postat pe InstaStory, acum ani în urmă, un clip video în care recomanda scutece pentru copii, cu mențiunea că parteneriatul era unul plătit. 

Cu toate acestea, Oana Zăvoranu nu a considerat de cuviință ca Adela Popescu să vorbească despre o situație cunoscută de toate mămicile - că nou-născuții au nevoie fiziologice și, totodată, necesită scutece. 

Oana Zăvoranu este arhicunoscută pentru temperamentul vulcanic care a consacrat-o de-a lungul anilor. Fără nicio menajare, fiica Mărioarei Zăvoranu a luat în colimatoriu mai multe vedete. De gura „Queridei” nu a scăpat nici Adela Popescu, prezentantoarea TV care în trecut făcea reclame la scutece. 

„Şi acum vine şi "celebra" care tot plătită e... "doar" ca să vorbească de caca însă... Stai că vă şi arată. Na... acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da' aparatu' ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? ... a... am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te "preocupi" doar dacă e pe caşcaval. 

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da' acu' aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele "fierte" pe instagram şi coduri şi aronduri de la "dive".

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi "vedeto". Auziţi, când o vedeţi pe "distinsa" pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta "vuitton". Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu", a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net