Mihai Mitoșeru a mărturisit ce simte față de Oana Zăvoranu. Care a fost adevăratul motiv al despărțirii

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a trecut prin multe scandaluri și dezamăgiri amoroase, însă puțini își amintesc de relația pe care a avut-o cu Mihai Mitoșeru. Cei doi au fost împreună acum 20 de ani, dar, culmea, au păstrat o frumoasă relație de prietenie. Recent, Mitoșeru a dat cărțile pe față și a mărturisit ce simte față de Oana!

Mihai Mitoșeru a mărturisit ce simte față de Oana Zăvoranu
Mihai Mitoșeru a mărturisit ce simte față de Oana Zăvoranu

Mihai Mitoșeru a mărturisit ce simte față de Oana Zăvoranu

Fără să stea pe gânduri, Mihai Mitoșeru a explicat că separarea dintre el și Oana Zăvoranu a survenit din cauza încăpățânării și a personalităților puternice care au dus la certuri la certuri aprinse. Astfel, exact ca doi berbeci, aceștia nu renunțau la argumentele lor, așa că au decis să renunțe, în schimb, la relație.

Din păcate, ea știe și eu știu că n-am putut să rămânem împreună pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă. N-are rost… Oana e o fată mișto și o să rămână tot timpul în sufletul meu. Suntem la fel. Ne rupeam capetele reciproc, aici era nasol. Păcat. Prieteni pe viață”, a povestit Mihai Mitoșeru în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin.

Acesta a povestit și cum s-a cunoscut cu focoasa brunetă.

Eu cu Oana m-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Făcea o emisiune, dar nu mai știu acum câți ani, iar eu prezentam cu Duban un fel de Stand-Up comedy, dar noi știam că facem Stand-Up Comedy, făceam o improvizație într-un club, foarte mișto. Și Duban a zis „am o prietenă, Oana Zăvoranu', și am zis „bine, hai, să vină. Și m-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto și a rămas între noi doi. Și o iubesc pe Oana și acum. Oana, distracție, carismatică, frumoasă, deșteaptă, tot ce vrei. Nu (nr. că nu îi era frică de ea).”, a mai povestit acesta.

Totuși, chiar și după mulți ani, Mitoșeru a dezvăluit că Oana va rămâne mereu în sufletul său și că ultima dată s-au văzut în urmă cu doi ani, chiar sub privirile lui Alex Ashraf, soțul Oanei.

 „Acum un an și acum doi ani am fost la aniversare și au pus melodia „Ochii tăi'. A venit Oana și a zis asta e piesa noastră. Și am dansat. Omul super ok, nu era cazul, nu aveam nicio treabă. Dar a înțeles și omul și sper să rămână cu el pentru că e un băiat foarte bun. Iar cu Oana Zăvoranu, prieteni pe viață.”, a continuat Mihai Mitoșeru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net