Adela Popescu, mărturisiri fără perdea. Când și cu cine și-a pierdut virginitatea? „Un coleg din...”

Cunoscută drept una dintre cele mai carismatice vedete feminine din România, Adela Popescu se destăinuie în fața celor de acasă și face o serie de dezvăluiri din trecutul ei și din viața de cuplu. Recent, frumoasa actriță a dezvăluit cum și cu cine și-a pierdut virginitatea. 

Adela Popescu / foto: Arhiva Click!
Adela Popescu / foto: Arhiva Click!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți –Alexandru, Andrei și Adrian. Atât în viața personală, cât și viața profesională, cei doi soți se bucură de fiecare reușită pe care o au împreună. Adela Popescu a dat din casă și a povestit câte lupte a dus Radu Vâlcan până a cucerit-o. 

Când și-a pierdut vedeta virginitatea

Prezentă în cadrul emisiunii Love is fun cu Dr. Gaspar şi Bogdan, vedeta a vorbit despre viața sa sexuală, și anume prima experiență:

„Abia împlinisem 18 ani şi s-a întâmplat cu un coleg din serialul Numai Iubirea“ - a spus Adela Popescu. 

„Am fost pusă în temă de foarte multe persoane”

În cadrul unui interviu mai vechi, Adela Popescu a mărturisit că începutul poveștii de dragoste cu Radu Vâlcan nu a fost unul ușor. Dimpotrivă, prezentatorul TV a curtat-o vreme de ani de zile pe cea care i-a devenit între timp soție.

„Am fost foarte mult timp curtată de el, m-am lasat greu. Am fost pusă în temă de foarte multe persoane că s-ar putea să fie o ţeapă. Până la urmă, nu a fost. Cred că pe Radu l-a incitat foarte mult că m-am ţinut tare. Pană la prima întâlnire, a durat 3 luni. Şi atunci m-a dus la Ruse J şi tot la Ruse m-a şi cerut de soţie.”, a mai spus Adela pentru alistmagazine.ro.

Întrebată cum ar defini iubirea, Adela Popescu a oferit un răspuns pe placul multora:

„În aceşti 7 ani, am avut timp să călătorim, să iubim, să vizităm multe locuri, să râdem, să glumim, iar apariţia copilului a fost Next level, pentru că alături de el am redescoperit viaţa.“

De asemenea, vedeta a amintit că venirea pe lume a celui mai mic copil a venit cu o serie de schimbări în viața de cuplu: „Ce a fost cel mai greu pentru noi a fost faptul că ne-am dat seama că nu mai putem pleca nicăieri fără el. Când apare copilul, de regulă femeile aleg să se mute într-o cameră separată cu copilul…Pentru că instinctul de mamă îţi spune să faci asta. Noi am rămas în acelaşi pat şi asta ne-a salvat relaţia. Pentru că, vrei nu vrei, prin pat…  “ 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
image
actualitate.net
image
actualitate.net