Laura Cosoi, imagini cu burtica de gravidă, din vacanța exotică

2 ianuarie 2022 13:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Cosoi a luat prin surprindere pe toată lumea la sfârșitul lunii decembrie atunci când a anunțat că este din nou însărcinată. Actrița va naște o fetiță anul acesta și este nespus de fericită. 

Laura Cosoi traversează o perioadă foarte bună a vieții sale. Din punct de vedere profesional, proiectele îi merg ca pe roate, iar în viața personală situația este una cu atât mai bună! Actrița este însărcinată pentru a treia oară, iar fetițele sale, Vera și Rita vor avea o surioară. 

Anunțul a fost făcut de către actriță la sfârșitul lunii decembire. Ea a subliniat că visul de a avea o familie numeroasă și un cămin în care râsetele de copil sunt nelipsite i s-a îndeplinit. Laura a mărturisit că este recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește alături de bărbatul iubit și de fetițele care îi aduc mereu întotdeauna fericirea în suflet. 

Sărbătorile de iarnă au surprins-o pe Laura departe de casă, dar alături cu persoanele pe care le iubește cel mai mult! Actrița a distribuit mai multe fotografii din vacanță, iar burtica de gravidă începe să se profileze. Un lucru este cert, Laura radiază de bucurie, iar noul an a început cum nu se poate mai bine pentru frumoasa artistă.

În dreptul fotografiilor de familie, Laura a scris un mesaj scurt, dar plin de emoție: "Am doar un singur gând. Mulțumesc, viață!", au fost cuvintele Laurei. 

Laura și Cosmin, nouă ani de relație 

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume anul trecut, pe 15 august. 

Anul trecut, în luna mai, cei doi au aniversat 9 ani de căsnicie, ei formând unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.  

Laura a anunțat a treia sarcină printr-un mesaj emoționant

La sfârșitul lunii decembrie, Laura a anunțat prin intermediul unui mesaj sensibil, faptul că este însărcinată pentru a treia oară. 

  „Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera", a fost mesajul actriței.   

Mai multe