Laura Cosoi, ședință foto senzațională, însărcinată în primul trimestru!

3 ianuarie 2022 8:23   Vedete românești

Laura Cosoi (40 de ani) a pozat într-un pictorial de modă fabulos, intr-o serie de ținute elegante. Superba blondă se află într-una din cele mai fericite și pline de emoții perioade din viașa ei. Actrița este însărcinată pentru a treia oară și va naște în 2022.

Laura Cosoi se află în primul trimestru al sarcinii și pare că strălucește de când a anunțat că este gravidă! Actrița apare în cel mai recent pictorial de modă al revistei Viva!. Actrița este o norocoasă și nu prea s-a îngrășat, iar în fotografii nici nu se observă burtica de graviduță. Vedeta are în continuare o siluetă de invidiat!

Laura Cosoi și-a surprins fanii la sfârșitul lunii decembrie, atunci când a anunțat că este din nou însărcinată. Ea va naște o fetiță anul acesta și nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni din nou mămică.

«Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment, brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioara pentru Rita și Vera», a scris Laura Cosoi pe conturile de socializare.

Foto: Viva!

Laura Cosoi, vacanță exotică de sărbători

Sfârșitul de an a prins-o pe Laura Cosoi în țările calde, alături de familia sa. Ea s-a bucurat de zile călduroase, de plajă și de bălăceală și a petrecut noaptea dintre ani așa cum se cuvine. Acolo a sărbătorit și împlinirea frumoasei vârste de 40 de ani, pe 2 ianuarie.

«Am sărbătorit pe malul mării, cu valurile la picioare și cu sufletul la cer. Am zâmbit continuu și m-am bucurat de fiecare clipă că sunt. Am primit cu inima deschisă fiecare mesaj în parte. Vă mulțumec pentru gândurile bune, m-au făcut să măs imt specială!», a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au spus marele DA în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a devenit pentru prima oară mamă, atunci când a născut-o pe Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume pe 15 august 2020.  

Mai multe