Lidia Buble și Răzvan Simion, nași pentru prima oară: „Lui îi plac mult copiii și a ținut-o el în brațe. Am fost geloasă!”

4 februarie 2019 8:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost nași, în weekend. Acest rol i-a emoționat profund pe cei doi, iar cântăreața a vorbit despre ceea ce a simțit când a devenit mamă spirituală.

Răzvan Simion a fost cel care a ținut-o pe finuța lui în brațe, iar Lidia Buble a fost un pic geloasă din cauza acestui lucru. Vedeta și-ar fi dorit și ea să o țină pe fetiță în brațe. Artista și-a luat rolul foarte în serios și a mărturisit că a făcut tot posibilul ca totul să iasă ca la carte. Fetița a fost botezată Lidia Maria, după numele nășicii ei.

Cum s-a îmbrăcat nașa Lidia Buble

„Lui Răzvan îi plac foarte mult copiii, se şi pricepe. Aş fi vrut să o ţin eu în braţe, am fost geloasă, dar am înţels că trebuie să o ţină el. E o prinţesă şi i-am luat o rochiţă de prinţesă. Urmează să sărbătorim acest eveniment minunat. Am fost copleşită de emoţii, mi-a plăcut mult”, a declarat Lidia Buble la Antena Stars. Pentru acest eveniment important, cântăreața a optat pentru o ținută elegantă, în stil retro. Ea s-a îmbrăcat cu o rochie neagră cu mâneci bufante și perle aplicate pe guler și pe partea inferioară a mâinilor. În picioare, Lidia a ales o pereche de sandale aurii. 

Răzvan Simion a ales și el un costum elegant și s-a potrivit de minune cu partenera lui de viață. Matinalul de la „Neatza” a postat mai multe fotografii de la fericitul eveniment, pe rețelele de socializare, alături de mesajul: „Pentru prima dată...”

Mai multe