Luis Lazarus, pe patul de spital: „Am vești proaste”

13 iulie 2017 7:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lazarus a ajuns, din nou, pe patul de spital. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Din cauza problemelor de sănătate, a fost nevoit să-și suspende emisiunea de la B1, pe o perioadă nedeterminată de timp.

Luis Lazarus are din nou probleme la picior. „Justițiarul”  este obligat să se retragă din lumina reflectoarelor pe perioada recuperării postoperatorie. Acesta a mărturisit că a ajuns la cuțit și că a fost supus unei operații destul de dificile, „direct pe nerv”.

„Dragi prieteni, am două vești proaste și una bună. Prima e că va trebui să suspend emisiunea de la B1, pentru câteva săptămâni. Motivul ține de a doua veste proastă și anume că mă aflu în spital, pentru că a trebuit săintervenim chirurgical din nou, la piciorul stâng, de data aceasta, direct pe nerv! M-a operat domnul profesor Lascăr, la Floreasca. Vestea bună ar fi că operația a durat multeore, a fost făcută de acest mare specialist și a fost un succes, așa că sperăm să avem reltate extraordinare. Și uite așa s-a mai dus o vară, în rest toate cele bune!”, a scris Luis Lazarus, pe pagina personală de Facebook. 

Mai multe