Magicianul Robert Tudor e as în bucătărie! Rețeta care i-a cucerit pe fani: „Mamă, e delicios!”

3 martie 2025 12:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Robert Tudor (40 de ani) face magie și în bucătărie! Celebrul comediant le-a prezentat recent urmăritorilor săi de pe Internet o rețetă cu care i-a cucerit iremediabil. 

                                   Robert Tudor se pricepe la gătit / foto: Facebook

Magicianul Robert Tudor a pregătit weekendul trecut un preparat simplu, dar delicios, demonstrând că talentul său nu se limitează doar la trucurile de magie: „Mamă! E delicios, Doamne ferește!”, a spus magicianul, bucuros de rezultatul muncii sale, în filmulețul pe care l-a publicat pe rețelele de socializare.

Inclusiv urmăritorii săi din mediul online au fost încântați de rețetă, deoarece mulți dintre ei au promis că o vor încerca: „Arată delicios”, i-a scris unul dintre ei: „De când tot zic să fac, dar mâine gata! Fac sigur”, a promis un alt fan.

De asemenea, doar pe contul de Facebook, filmulețul în care apare Robert Tudor gătind a primit mai mult de 5.000 de aprecieri, semn că mulți i-au admirat talentul culinar: „Ziceți voi dacă mi-a ieșit”, a scris el în dreptul clipului.

Ce rețetă a pregătit Robert Tudor?

Robert Tudor și-a surprins urmăritorii cu o rețetă de carne de pui la cuptor, cu sos în stil grecesc și cartofi crocanți la cuptor. Dacă îți dorești să o încerci, iată de ce vei avea nevoie:

- 1 caserolă carne de pui (aripioare sau pulpe inferioare)

- 6/7 cartofi albi

- 1 ardei mare roșu

- 1 castravete mare

- 2 cepe roșii

- Iaurt grecesc

- Ulei de măsline

- Zeamă de lămâie

- Mărar

- Unt

- Sare

- Piper

Cum se prepară 

Pasul 1: Pune carnea de pui (aripioare/pulpe) într-o tavă și coace-o în cuptor timp de 1-1, 5 ore.

Pasul 2: Fierbe cartofii și verifică-i, din când în când, cu o furculiță.

Pasul 3: Când cartofii s-au fiert, pune-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (cu tot cu coajă) și presează-i ușor cu o sticlă. Adaugă câte un cubuleț de unt pe fiecare și bagă-i în cuptorul preîncălzit până se rumenesc.

Pasul 4: Taie mărunt ardeii roșii, castraveții și ceapa roșie.

Pasul 5: Amestecă legumele cu iaurtul grecesc într-un bol încăpător și adaugă zeama de lămâie, sare și piper.

Pasul 6: Pune sosul într-un bol și stropește-l cu ulei de măsline. Adaugă deasupra cartofii crocanți. Se servește alături de carnea de pui. Poftă bună!

Mai multe