Mama lui Marcel de la Insula Iubirii îi atacă pe haterii fiului ei. Ce spune Elena despre educația lui „Maluma baby”: „Draga mea...”

14 august 2024 12:09   Vedete românești

Marcel Andrei, cunoscut pentru aparițiile sale inegalabile la Insula Iubirii 2024 a câștigat rapid o comunitate de fani impresionantă, datorită carismei sale și a replicilor haioase, care au devenit virale pe internet. Recent, „Chulo” a apărut alături de mama sa, într-un filmuleț pe internet. 

Marcel de la Insula Iubirii are o legătură specială cu mama sa

Cunoscut drept „Maluma baby”, Marcel Andrei de la Insula Iubirii a fost crescut de mama sa, Elena, după ce părinții săi au decis să pună capăt căsniciei. La 15 ani a rămas singur în țară, iar la 17 ani a plecat de acasă, după ce a absolvit liceul. Nu și-a continuat studiile, însă a optat pentru o carieră în armată, unde a lucrat ca și caporal timp de 5 ani. După un timp, concurentul de la Antena 1 a decis să se mute în Anglia, apoi s-a stabilit în Tenerife.

Acum are 34 de ani și locuiește în Insulele Canare, unde lucrează ca barman într-un restaurant de fițe. Ceea ce l-a adus pe „Maluma de România” în centrul atenției, a fost rolul său de ispită în celebra emisiune Insula Iubirii. Parcursul său a devenit notabil datorită replicilor sale haioase, care au făcut înconjurul mediului online.

Expresiile pe care le folosește în mod frecvent și care au ajuns pe buzele tuturor sunt: „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau miau” și în special, „Sain laic daimănz în dă schai”. Au devenit simboluri ale personajului său, ba chiar au fost transformate în meme-uri și clipuri video de către internauți.

Mama lui Marcel de la Insula Iubirii, replică pentru haterii fiului ei

Dincolo de popularitatea obținută prin emisiunea difuzată la Antena 1, Marcel a atras atenția celor de acasă și prin relația apropiată pe care o are cu mama sa. În mai multe filmulețe postate pe TikTok, cei doi împărtășesc momente din viața cotidiană. Într-unul dintre clipurile recente, Marcel Andrei apare alături de mama sa, care transmite:

„Eu cu fiul meu Marcel, viața trebuie trăită din plin!”

Acest filmuleț a stârnit o mulțime de comentarii, mai mult sau mai puțin răutăcioase, la care mama acestuia a avut o replică pe măsură.

Internaut: „Câte clase are Marcel?”

Elena, mama lui Marcel: „Draga mea, el deja a spus, a terminat liceul cu Bac. Emisiunea e pentru distracție, ne mai scoate din depresie”

Mai multe