Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

16 ianuarie 2022 14:13   Vedete românești

Maria Dragomiroiu a înflorit, la 66 de ani! Vestita cântăreață de muzică populară este într-o formă de zile mari! A făcut furori pe Internet, unde a postat poze cu ea în costum de baie, la 66 de ani! Maria Dragomiroiu este plecată în America, la finul Gheorghe Gheorghiu. Cântrăeața a pozat ca o puștoaică, pe plaja din Miami!

Maria Dragomiroiu nu se dezminte! Are o vervă și arată demențial la 66 de ani! Cântăreața de muzică populară a început anul 2022 în forță. A avut concerte în America, la finul Gigi Gheorghium dar și la Miami. A dat o tură la plajă ca să se bronzeze și s-a pozat în costum de baie, decoltată și cu pletele de Cosânzeană în vânt. Cântăreața arată demențial, la 66 de nani!

Sfârșitul de an 2021 a adus și relaxarea pentru artiștii români. Aceștia și-au programat care mai de care concerte în întreaga lume, pe unde au avut oferte.

De Crăciun, Maria Dragomiroiu a vrut să stea acasă, cu familia.

Am refuzat oferte în Spania și Italia ca să rămânem acasă de Crăciun. Pentru noi, familia e totul”, a spus solista, pentru click.ro .

De Revelion, însă, artista și-a scos părleala. A plecat, împreună cu soțul ei, Bebe Mihu, să cânte la New York, la finul Gheorghe Gheorghiu.

În week-end, însă, solista a avut un concert la Miami, așa că a profitat din plin și a ajuns la plajă.

A făcut o ședință de bronzare împreună cu Bebe Mihu și nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie, cu un decolteu foarte generos, în timp ce partenerul ei era la bustul gol. Cântăreța a postat pozele pe Facebook și a făcut furori, cu pletele-i lungi până la pământ, răvășite în vânt!

„13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, a scris Maria Dragomiroiu, în dreptul pozelor postate pe Facebook, în care solista debordează de sex-appeal și are un aer adolescentin.

Își face veacul numai prin America, la finul Gigi Gheorghiu!

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, dar continuă să fie foarte activă. Artista a avut concerte foarte multe în America, în ultima lună. În noiembrie, Maria Dragomiroiu a fost nașa lui Gigi Gheorghiu, care s-a însurat la New York cu iubita lui.

Celebrul folkist, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat pe 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local superb, din New York.

Eu am și plâns atunci, așa de mult m-a emoționat. Erau așa de frumoși și mi-era așa de drag. Eram așa de mândri noi ca nași, că ne-a îngăduit Dumnezeu să fim noi nașii acestor oameni care își unesc sufletele într-o anumită perioadă a vieții, dar frumoasă”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu, conform spynews.ro.

Maria Dragomiroiu a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale din București. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase.

Mai multe