Marisa Paloma, de urgenţă cu fetiţa de două luni la spital: "E posibil să aibă alte probleme, agravate de Covid"

5 februarie 2022 9:42   Vedete românești

Marisa Paloma trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Fosta câştigătoare "Bravo, ai stil!" are Covid, iar fiica ei de două luni, şi e bolnavă, a fost dusă de urgenţă la spital din cauza unor probleme care ar fi fost agravate de coronavirus. 

Marisa Paloma a povestit că fiica ei nu se simte deloc bine după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2, Vedeta a fost nevoită să cheme salvarea vineri, 4 februrie, şi a mers cu micuţa la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce fetiţa a dormit cu o zi înainte doar patru ore. În plus, pediatra ei i-a spus că micuţa ar putea avea alte probleme de sănătate, care sunt agravate de Covid. 

"Aseară cea mai mică nu a avut o seară foarte bună. În total a dormit vreo 4 ore, s-a simţit destul de rău,a durut-o şi burta sau gâtul. A plâns rău, am vorbit cu pediatra, ne-a zis că e posibil să aibă alte probleme, agravate de covid. Am chemat salvarea să mergem la Grigore Alexandrescu, am vrut să evit spitalele publice, dar asta mi-a recomandat pediatra. Trebuie să facem investigaţii, să vedem dacă le putem trata acasă, dacă nu mă voi interna cu ea. A fost o perioadă ciudată pentru noi. A fost o perioadă tare grea. Ne-a epuizat", a spus Marisa Paloma, pe InstaStory. 

Marisa Paloma are şi ea Covid-19

În plus, Marisa Paloma este şi ea bolnavă de Covid, la fel ca şi partenerul său, Liviu Stanciu. Deşi iniţial cei doi nu au avut niciu simptom, vedeta a povestit că acum au febră, dureri de gât şi de cap. 

"Simptomele Covidului m-au luat prin surprindere astăzi și nu m-am simțit deloc bine, o să vă zic în câteva rânduri despre ce este vorba", a mai spus Marisa Paloma. 

Ea nu a mai dat detalii însă, după vizita la spital, doar a publicat un clip scurt în care apare fetiţa dormind. 

Marisa Paloma a născut prin cezariană

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului doi al emisiunii Kanal D "Bravo, ai stil!", a născut în decembrie o fetiţă. Ea a adus pe lume copilul prin cezariană, iar recuperarea a fost una grea. Mămica a declarat, la vremea aceea, că visul ei era să aibă un copil, aşa că este extrem de fericită, chiar dacă naşterea a fost una grea

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe