Marisa Paloma este disperată, după ce fiica ei s-a infectat cu COVID: „Nu poate lua tratament, e prea mică"

Ultima actualizare:

Marisa Paloma a devenit recent mama unei fetițe, iar vedeta era în culmea fericirii. Din păcate, bucuria i-a fost spulberată după ce copila în vârstă de doar o lună și jumătate a fost diagnosticată cu Covid-19.

Marisa Paloma este în suferință, după ce fiica ei s-a infectat cu COVID-19
Marisa Paloma este în suferință, după ce fiica ei s-a infectat cu COVID-19

Fosta câștigătoare de la "Bravo, ai stil!" a trecut prin momente extrem de dificile din cauza că fiica ei contactat coronavirusul și a fost nevoită să o ducă pe micuță la spital. Marisa Paloma a împărtășit fanilor pe conturile de socializare experiența teribilă cu care s-a confruntat. Vedeta povestit fanilor de pe Instagram simptomele de care suferă fiica ei, ca urmare a contactării virusului.

Marisa Paloma a mărturisit că micuța în vârstă de doar o lună și jumătate se simte extrem de epuizată și abia reușește să doarmă. Bruneta este de-a dreptul disperată deoarece fiica ei este mult prea mică pentru a urma tratamentul standard și nici medicii nu i-au oferit o soluție clară.Marisa a dezvăluit că este posibil să fi contactat și ea Covid-19, nu numai fiica ei, mai ales că a avut semne specifice bolii, frisoane și dureri în gât.

Bruneta vrea să-și facă cât mai repede testul și a declarat că partenerul ei, Liviu Stanciu, nu a avut niciun simptom. „Cea mică este pur și simplu epuizată. Este foarte agitată acum și a început să plângă. Mergem cu ea acasă. Am reușit să o adormim după niște ore de plâns fără oprire. Eu am avut frisoane două zile, ieri dimineață m-am trezit cu durere de gât (preț de o oră), după care n-am mai simțit, iar acum am ceva dureri de spate. Mâine facem și noi testele să vedem exact care cum avem. Sau n-avem. Liviu nu prezintă simptome”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

Şi Liviu Stanciu are Covid-19

image

Şi partenerul Marisei, Liviu Stanciu, este bolnav de Covid-19. El a publicat o imagine cu testul cu rezultat pozitiv pe InstaStory şi a scris, amuzându-se de situaţie, "Am mărit familia. Testu' lu' tăticu' ei". El nu a mai dat alte detalii despre starea sa de sănătate. 

Marisa Paloma a avut o naștere dificilă 

Marisa Paloma a devenit cunoscută după ce a fost desemnată câștigătoarea sezonului doi a concursului "Bravo, ai stil!". În decembrie anul trecut, vedeta și iubitul ei, Liviu Stanciu, au devenit părinții unei fetițe. Marisa Paloma a născut prin cezariană, un moment destul de dificil pentru tânără întrucât recuperarea a fost anevoioasă.

Cu toate acestea, bruneta a dovedit că este o luptătoare și a declarat, la acea vreme, că este extrem de fericită că i s-a împlinit visul de a deveni mămică.Marisa Paloma are o comunitate de fani foarte loială pe rețelele de socializare, iar bruneta le dezvăluie toate momentele din viața ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net