Matteo i-a dat inelul iubitei sale, Elena! Ce vedetă de la Kanal D i-a fost complice la cererea în căsătorie?!

11 septembrie 2024 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântărețul Matteo a făcut, în sfârșit, pasul cel mare. Solistul și-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod inedit! Cine i-a fost complice la cererea romantică în căsătorie?!

Elena Neagu, mama fetiței lor, a primit inelul în lacrimi de la Matteo

Matteo s-a făcut băiat de casă! Cântărețul a decis că e vremea să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe iubita sa, de mai bine de un deceniu, frumoasa Elena Neagu. 

Artistul s-a pregătit temeinic timp de două luni și a plănuit o cerere în căsătorie extrem de romantică. Complice i-a fost vedeta Kanal D, Ilinca Vandici, cea mai bună prietenă a partenerei lui de viață, Elena. 

„I-am scris un mic text ca un fel de felicitare pe care l-am pus lângă inel, inelul l-am ascuns într-un buchet mare de lalele albe, 101 lalele.

M-am gândit să fac eu o piesă pe care să o pun ca și coloană sonoră pe un filmuleț care îi arată ce găsește în mijlocul buchetului de flori.

(...) A apucat să vadă florile, după ce a văzut florile, am postat acel story în care i-am dat tag ca să primească notificare... și când a auzit piesa a început să plângă", a declarat Matteo emoționat, în cadrul emisiunii  „Follow us". 

Ilinca Vandici i-a felicitat pe cei doi îndrăgostiți pentru pasul făcut.

„Să vă bucurați de tot ceea ce ați construit până acum și de ce construiți și de acum înainte. Sunt cu sufletul lângă voi, oricând, la orice oră", a fost urarea pe care Ilinca Vandici le-a făcut-o celor doi porumbei. 

Matteo și partenera sa de viață, Elena Neagu, au o relație de mai bine de un deceniu și o fiică în vârstă de 4 ani, Mia.

Cântărețul a avut în trecut o relație cu năbădăi cu Delia Matache, care s-a despărțit de el după ce acesta ar fi călcat strâmb cu Simona Trașcă.

Mai multe