Delia, poveste de iubire cu un cunoscut artist român. Și-au spus „adio” după ce el a fost surprins în tandrețuri cu altă femeie: „M-a învățat să fac dragoste”

Delia și Matteo au ținut prima pagină a tabloidelor pe vremea când erau împreună. Cei doi au fost iubiți, dar și colegi și s-au iubit cu patos în fața tuturor. Cu toate acestea, relația lor avea să ajungă la final, însă publicul a rămas cu multe semne de întrebare. 

Delia și Matteo pe vremea când formau un cuplu
Delia și Matteo pe vremea când formau un cuplu

Cum a început povestea de dragoste dintre Delia și Matteo

Delia și Matteo s-au cunoscut în 2006, în cadrul unui studio de înregistrări. Cel care ar fi făcut primul pas în relație ar fi fost chiar artista.

„Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât”, a povestit Matteo pentru Eva.ro.

Pe parcursul poveștii lor de iubire, Delia și Matteo au locuit împreună, petrecându-și timpul fie la ea acasă, fie la el. Cei doi erau mai mereu surprinși unul în compania celuilalt, întrucât colaborau și pe plan profesional. Între ei era o diferență de vârstă de 3 ani, el fiind mai mic decât artista. Într-un interviu mai vechi, Matteo recunoștea că Delia „l-a învățat să facă dragoste”.

A înșelat-o cu o blondă care i-a adus mai multe acuzații

În 2009, artiștii au devenit un subiect central în lumea mondenă. Matteo a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla în prezența unei blonde, într-un club din Capitală. Simona, căci așa se numea tânăra, a ieșit în spațiul public, făcând mai multe acuzații la adresa cântărețului.

„A încercat să mă pipăie, să mă sărute şi încerca să fie tandru. Ba, chiar mi-a compus şi o poezie. I-am dat de înţeles că între noi nu poate fi nimic şi am vrut să plec. Atunci a venit în parcare după mine şi m-a implorat să rămânem toată noaptea împreună”, a declarat ea

La doar câteva luni distanță, mai exact în octombrie, Delia și Matteo au afirmat că relația lor s-a încheiat. Niciunul nu a specificat, însă, motivele despărțirii, dar s-a speculat că aventura artistului le-ar fi destrămat relația.

„Devenisem mai mult amici decât iubiţi”, spunea Matteo la acea vreme.

Pe de altă parte, Delia a precizat că despărțirea a fost inevitabilă.  

„Am fost puţin mai matură şi am hotărât că e mai bine să ne despărţim decât să ne certăm. Nu s-a întâmplat nimic urât, ba, chiar lucrăm la noul album. Acum nu mai vreau să fim iubiţi sau să fim legaţi sufleteşte”, a spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net