Mesajul sfâșietor al Oanei Radu, după ce iubitul ei a murit: „Te iubesc!”

7 septembrie 2019 13:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Radu (25 de ani) trece prin momente cumplite! Iubitul ei, Alin Mihai, a murit la Spitalul Floreasca, sâmbătă (7 septembrie), după ce a suferit arsuri grave. Bărbatul a fost atacat în scara blocului cu cocktailuri Molotov de către un vecin, care mai târziu a fost arestat.

Iubitul Oanei Radu a murit la 30 de ani. Sfâșiată de durere, artista a scris un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook.

„Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele și încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a scris cântăreața.

Alin a stat în comă indusă timp de trei săptămâni

Mihai Alin a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri pe 75% din suprafața corpului, în urmă cu trei săptămâni. Iubitul Oanei Radu a fost transportat la Spitalul Floreasca din București, acolo unde s-a stins din viață. Artista a fost alături de el până în ultima clipă și a sperat într-un miracol. 

Nu doar Alin a fost victima persoanei care a înfiorat Craiova din cauza gestului său, ci şi mama acestuia. Femeia a suferit la rândul ei mai multe arsuri grave la nivelul mâinilor, însă se află în afara oricărui pericol. 

Citește și

Iubitul Oanei Radu a murit! Bărbatul a fost incendiat cu un cocktail Molotov de un craiovean

VIDEO Bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu, arestat pentru tentativă de omor

Mai multe