Mihaela Tatu, poză emoționantă cu Mihai Neșu! Ce i-a transmis vedeta fostului fotbalist

31 martie 2022 12:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu i-a transmis un mesaj emoționant lui Mihai Neșu. Postarea, plină de emoție, a impresionat pe toți cei care au citit-o.

Mihaela Tatu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea tv, a postat recent un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Vedeta i-a adresat câteva cuvinte frumoase fostului fotbalist, Mihai Neșu.

Mihaela Tatu, postare plină de cuvinte frumoase

De curând, Mihaela Tatu s-a întâlnit cu Mihai Neșu, despre care are numai cuvinte de laudă. Îndrăgita prezentatoare a simțit nevoia să-și exprime admirația pe care o are pentru fostul fotbalist și pe rețelele sociale, pentru a împărtăși bucuria revederii și cu prietenii virtuali.

Mihaela Tatu a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, ce îl avea ca protagonist pe Mihai Neșu. Vedeta s-a declarat impresionată de puterea pe care o are acesta, pentru a trece peste greutățile la care a fost supus.

''Momentul de suflet al zilei de ieri a fost întâlnirea cu Mihai Neșu. Îl admir cu toată ființa mea. Este pur și simplu neobosit. Trăiește destinul omului care și-a găsit sensul vieții, indiferent de provocarile la care e supus'', a scris aceasta.

De asemenea, Mihaela Tatu a povestit în postare despre centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilități. Aceasta s-a bucurat că lucrurile au început să se miște spre bine și l-a asigurat pe Mihai Neșu de toată susținerea ei.

''Centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilități, a prins contur. Iar Mihai se gândește la toate. Și ne străduim cu toții să aducem un strop de contribuție lucrării lui Mihai. Să fii binecuvântat și să-ți țină Dumnezeu puterea și entuziasmul!

Iar noi să avem o zi cu spor, scop și sens,'' a spus aceasta.

Citește și Mihai Neşu: «Copiii bolnavi ca mine vor putea face recuperare gratuită»

Mihai Neșu, despre accident

Mihai Neșu a suferit un accident dureros în urma cu 10 ani. Fostul fotbalist, după ce a avut o accientare pe terenul de fotbal, a rămas paralizat. Mihai Neșu a fost șocat la aflarea veștii, pentru că nu se putea obișnui cu gândul că nu va mai fi ca înainte.

Sprijinul celor din jur și puterea pe care i-au dat-o cei care îl apreciau, l-au făcut să lupte pentru a o lua de la capăt.

Citește și Mihai Neşu: «Copiii bolnavi ca mine vor putea face recuperare gratuită»

Centrul de sprijin pentru copii

Pentru a sprijini oamenii aflați într-o situație delicată, Mihai Neșu a decis să construiască un centru ce va facilita tinerilor cu dizabilități integrarea în societate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe