Mihai Morar aniversează 16 ani de mariaj cu soția! Care e secretul

6 iunie 2022 21:35   Vedete românești

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, se pregătesc să aniverseze în curând 16 ani de mariaj, cei doi mândrindu-se cu povestea lor de iubire. Iată care e secretul unei căsnicii îndelungate, explicat chiar de către Mihai Morar!

Mihai și Gabriela Morar au un mariaj fericit, despre care prezentatorul de radio și TV a făcut în prezent mai multe declarații. Partenera acestuia este o prezență mult mai discretă, însă tocmai de aceea cei doi se completează de minune.

Citește și: Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani

Mihai Morar și soția lui se pregătesc să aniverseze 16 ani de mariaj

Convins că Gabriela e sufletul lui pereche, Mihai Morar a decis să o ceară pe aceasta în căsătorie după doar două luni de relație, în 2006. Fiind sigur că poate clădi o familie alături de ea, la doar doi ani distanță au venit pe lume și gemenele lor, Cezara și Mara, iar în 2019 s-a născut și Roua, mezina familiei.

Recent, în cadrul unui interviu, prezentatorul a vorbit despre secretul relației lor longevive.  „Anul acesta facem 16 ani de la căsătorie. Secretul este să îți vezi de drumul tău. Cum să spun, fiecare dintre noi avem o cale. Asta nu înseamnă că nu mai sunt drumuri stânga-dreapta, pe unde să o iei.

Uneori și GPS-ul te duce pe alt drum, dar, dacă îți vezi de drumul tău și nu complici viața foarte, foarte mult, eu cred că.. acesta e secretul. Bine, părerea mea e că trebuie să vezi până la urmă care este scopul, în tot ce faci.”, a mărturisit el pentru Fanatik.

Citește și: Mihai Morar, «topit» după fetița cea mică: «Îmi retrăiesc copilăria»

Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu soția lui, Gabriela

Amintim că Mihai Morar și Gabriela s-au cunoscut într-un mod complet neașteptat, chiar la locul de muncă. Relația lor a început după mai multe refuzuri însă, din partea amândurora!

Eram într-o vară mai complicată a vieții mele, avusese și tata niște probleme de sănătate. (..) Fiind coleg la radio cu Gabriela ea a simțit cumva că nu sunt bine. Pe vremea aia stăteam în chirie în București, și ea mi-a zis atunci să merg la mare, era un concediu plătit de la radio. Atunci am zis nu și nu știu de ce am zis nu. Cred că din timiditate. 

Apoi a trecut vacanța, am ales să merg acasă, la ai mei. Când m-am întors am vrut să o invit, să nu se fi supărat. Am invitat-o în oraș și m-a refuzat, la fel și a doua oară. Și a trebuit să găsesc altceva.

Atunci găsisem un concert de vioară la Palatul Regal și i-am zis că am luat două bilete. A zis da și de atunci am rămas împreună. Și după două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema căsătoriei niciodată în viața mea. (…)

Traseul meu profesional era ok, dar eu nu eram echilibrat pe plan personal până să o cunosc pe Gabriela, până să avem o relație. Acolo s-au echilibrat lucrurile. Apoi au apărut gemenele. Cezara și Mara s-au născut la o lună după ce am lansat Radio Zu. Aia a fost cea mai grea vară din viața mea. Au venit pe lume la doi ani de când ne-am căsătorit.”, povestea Mihai Morar recent, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe