Mircea Badea: „Esca e curioasă când face sex Cioloș! Probabil noaptea, ca hoții”

19 februarie 2017 10:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Badea lovește din nou! Prezentatorul de la Antena 3 a distribuit o serie de articole care titrau „Andreea Esca, interviu intim cu Dacian Cioloș: sex dimineața sau seara”.

„Andreea Esca este curioasă când face sex Dacian Cioloș. Probabil #noapteacahotii”, a scris Mircea Badea, pe pagina personală de Facebook. Realizatorul tv a folosit sintagma „noaptea, ca hoții”, popularizată de protestatarii care au manifestat împotriva OUG 13, dată de Guvernul Grindeanu într-o seară, deși nu se afla pe ordinea de zi. Această sintagmă a devenit hasthag-ul celor care continuă să protesteze în Piața Victoriei, dar și în țară, împotriva guvernului, dar și împotriva Partidului Social Democrat.

Sâmbătă, Dacian Cioloș a fost invitatul Andreei Esca, la EuropaFM. Interviul a durat mai bine de o oră, iar la sfârșitul emisiunii, știrista de la PRO TV i-a adresat fostului premier o serie de întrebări fulger, așa cum face cu toți invitații. Una din ele a fost cea despre care a vorbit Mircea Badea. Realizatorul emisiunii „În gura presei” nu s-a oprit aici. S-a mai folosit de un hashtag al protestatarilor, pentru a-l lua peste picior pe Dacian Cioloș: „Andreea Esca este interesată despre momentul exact când Cioloș face sex! Poate că ar fi fost nimerit să-l întrebe scruploasa: Dacian Cioloș când face sex, #rezistă?”.

Mai mult, jurnaliștii Antenei 3 au considerat-o o știre de breaking news și au titrat pe burtiere: „Incredibil, Dacian Cioloș face sex!”.

Mai multe