Mircea Badea, prima apariție la TV, după ce a fost făcut KO de motociclistul Tedi Emi: „Eu m-am lovit la cap în weekend!”

4 februarie 2019 9:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Badea a fost făcut KO în cinci secunde, sâmbătă (2 februarie), de motociclistul Tedi Emi. Tot internetul a vuit cu mesaje pro și contra realizatorului tv, însă acesta a declarat că nu este un fricos. Vedeta tv s-a întors pe sticlă și nu a părut foarte „șifonat”.

Cu ajutorul machiajului, Mircea Badea și-a ascuns urmele lăsate de meciul de sâmbătă. Realizatorul tv a fost foarte zâmbitor și pus pe glume, duminică (3 februarie), la emisiunea „Sinteza Zilei”. În timpul unor discuții despre refuzul președintelui Klaus Iohannis de a numi propunerile făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor, Mircea Badea a spus: „Eu m-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg eu bine”.

Cum a reacționat Mircea Badea după ce a fost făcut KO

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este autombilisit pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată, Altfel, totul ok. ne vedem mâine la emisiune de la 21:00 la 24:00.

P.S. Să pui că am fost leșinat minute bune este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici pentru că nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Mai multe