Monica Anghel, senzațională într-o rochie decoltată

3 ianuarie 2022 15:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Anghel (50 ani) a petrecut Revelionul cu fratele ei, Alexandru Anghel, la un hotel de patru stele din stațiunea Băile Govora, unde au prestat pentru petrecăreții cazați acolo în noaptea dintre ani. Cântăreața s-a "duelat" artistic cu fratele ei. Alexandru este mai mic decât Monica cu 12 ani. 

Cei doi artiști și-au încântat spectatorii cu melodii care mai de care. Interpreta a purtat de Revelion două ținute, una all red și alta pe negru cu argintiu, ambele cu paiete, ca de sărbătoare. Și pentru că artista nu a vrut să-și lase fiul acasă, ea l-a luat pe acesta cu ea, Aviv Alexandru (11 ani) fiind încântat să fie acolo de Revelion cu mama și cu unchiul său. La aceleași locație s-a aflat și Adina Postelnicu (42 ani) de la Haven, care a venit cu fetița ei, micuța Zaynab Maria, în vârstă de 2 ani și 4 luni.

Monica Anghel este căsătorită cu Marian, pe care îl alintă Gughi din 2010, înainte cu puțin să se nască fiul lor, Aviv. Cântăreață s-a căsătorit pentru prima data în 1993, la vârstă de 23 de ani cu medicul Andrei Carandino, de care s-a despărțit în naul 2004. Nu au avut copii împreună și au rămas în relații bune după divorț. Între timp, medicul, care își refăcuse viață și el, a decedat în mai 2021. Desi, artista și familia ei deține p pensiune în zona Câmpulung Muscel, iată că ea și fratele ei, au acceptat invitația organizatorilor hotelului de lux din Govora, pentru a fii pe scena în Noaptea dintre Ani.

Alexandru, fratele cântăreței este un pictor talentat. A moștenit talentul din familie și a pictat sute de tablouri. Bunicul Monicai și al lui Alexandru a fost sculptorul regelui Mihai Însă și tatăl lor tot sculptor este. Așa că, țoață familia este născută cu simt artistic.

Mai multe