Monica Pop redeschide procesul de 30.000 de euro cu Bahmuțeanca!

20 iunie 2017 7:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Medicul nu vrea nici în ruptul capului să facă pace cu Adriana Bahmuțeanu (43 de ani). Monica Pop (63 de ani) a redeschis procesul cu vedeta tv, iar din toamnă reîncepe scandalul.

Monica Pop a cerut apel la procesul pe care l-a pierdut cu Adriana Bahmuțeanu, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel București, potrivit stirilekanald.ro. Primul termen a fost deja stabilit în a doua jumătate a lunii septembrie.

La „fond”, medicul a solicitat despăgubiri de 30.000 de euro Adrianei Bahmuțeanu, pe motiv că aceasta a jignit-o în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Scandalul dintre cele două a început anul trecut, după ce Silviu Prigoană a povestit că se sfătuiește cu Moncia Pop în legătură cu sănătatea copiilor. Acesta a declarat că unul dintre cei mici are o deviație la un ochi, descoperită de Monica Pop, și că medicul ar fi sfătuit-o pe Bahmuțeanca să aibă grijă ca această problemă să nu se înrăutățească. După acest episod, Adriana Bahmuțeanu a profitat că Monica Pop se afla la o emisiune de televiziune și a sunat pentru a se lua la ceartă cu ea.

„Mi s-a spus că Monica Pop își dă cu părerea despre copiii mei. Nu vreau să vorbească de ei, vreau să-și vadă de viața ei privată. Ea e un simplu medic oftalmolog, nu e psihiatru, nu e doctor de suflete”, declara Adriana Bahmuțeanu la acea vreme.

Ulterior, lucrurile au degenerat, iar vedeta tv s-a trezit chemată în instanță, în toamna anului trecut. Deși a câștigat procesul, se pare că Monica Pop nu vrea să o lase să scape, iar din septembrie reîncepe războiul între cele două. 

Mai multe