Motivul pentru care Mihai Bobonete și soția lui s-au căsătorit după 14 de relație

3 ianuarie 2022 9:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, sunt împreună de pe vremea liceului, din 1995, dar nu s-au căsătorit decât după 14 ani de relație, în 2009. Cununia religioasă a avut loc de abia în 2017, iar actorul din „Las Fierbinți” a dezvăluit motivele pentru care nu s-au grăbit deloc.

Mihai Bobonete a povestit că, deși se cunosc din 1995, el și soția lui s-au căsătorit foarte târziu pentru că nu au crezut în această instituție. Au ales să facă pasul de abia după ce Cătălină a rămas gravidă și și-au dat seama că e mai ușor pentru un copil să aibă părinții căsătoriți.

„Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii”, a declarat Bobonete pentru viva.ro.

Actorul a recunoscut că, în cei 26 de ani petrecuți cu soția sa, a învățat că încrederea e cel mai de preț lucru.

„Cred că în acest interval de vreme am învățat că lucrul cel mai de preț într-un cuplu îl reprezintă încrederea, mai apoi vine melasa cu iubirea, fericirea, albastrul mării și altele… Dar până la ele, încrederea”, a completat Bobonete.

Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și Cătălina

Mihai Bobonete și soția sa formează un cuplu de 26 de ani și au doi copii, Maria (7 ani) și Octavian (11 ani). Ei s-au cunoscut la liceu, la Slobozia, pe când actorul avea 14 ani, iar Cătălina 12.

”A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult”, a declarat Mihai Bobonete.

Mai multe