#Exclusiv Click!

Motivul real pentru care Vulpița a renunțat la Viorel! Vecinii au dat-o de gol: „E o mamă...”

10 aprilie 2024 11:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au apus vremurile de glorie ale Vulpiței și ale lui Viorel Stegaru, din Vaslui, când erau permanent pe micile ecrane cu povestea lor tumultoasă de iubire. Acum cei doi s-au separate, fiecare are viața lui proprie, iar cei doi copii pe care îi au împreună îi crește bărbatul cu mama sa.

După separare Viorica alias Vulpița, cum este cunoscută de o țară întreagă după emisiunea „Acces direct”, de la Antena Stars, la care a fost prezentă împreună cu Viorel, a încercat să își refacă viața personală în brațele lui Cătălin, un bărbat de care s-a și despărțit intre timp. Astfel, că acum este singură și se pare că așteptă o nouă iubire.

Una dintre vecinele celor doi, din Vaslui, ne-a mărturisit că între Vulpița și Viorel nu mai există cale de împăcare, mai ales că tânăra a făcut și cel de-al treilea copil care a ajuns în plasament, din cauză că aceasta nu știe cine este tatăl bebelușului.

„De când s-au despărțit, Viorel a rămas în casa în care au locuit împreună, înainte. Chiar dacă muncește cu ziua pe unde apucă, are grijă de copii. De ea nu mai știm nimic, rar o vedem să iasă din casă și din câte am auzit, stă în casa părinților ei, unde mai stau și frații ei. Credeam că s-au potolit după ce s-au dus la televizor, dar ei au dat-o din rău în mai rău”, a spus vecina Elena pentru Click!

Atac la adresa Vulpiței

Vecina Elena nu a ezitat să comenteze și comportamentul tinerei din Blăgești:

„Cel mai rău e pentru copii, că au nimerit într-o familie dezbinată. E păcat de ei... Nu cred că se mai împacă. Cel puțin el așa spune, că i-au ajuns nebuniile ei, mai ales ultima relație pe care a avut-o cu bărbatul acela despre care spunea că este bețivan și că are o influență proastă asupra ei. Viorel crede că din cauza asta a renunțat ea la copii, să poată să se vadă cu cine vrea, când vrea. E o mamă iresponsabilă! Alții nu pot să facă copii și ea își bate joc de ei”.

Mai multe