Vulpița caută „portițe” să intre iar la TV! Dovada că nu a rupt legătura cu Antena 1

Vulpița dă semne că ar vrea să revină pe micile ecrane, în cadrul emisiunii care a consacrat-o atât pe ea, cât și pe Viorel Stegaru, fostul soț. Ultima postare din social media a creat o serie de controverse și a lăsat loc interpretărilor. Cum s-a afișat femeia și mai ales în compania cui, află din rândurile de mai jos. 

Vulpița / foto: arhiva Click!
Vulpița / foto: arhiva Click!

Cu toate că acum câteva săptămâni Veronica părăsise România, de această dată și-a luat prin surprindere fanii în urma postării unor imagini în care apare alături de 2 reporteri de la Acces Direct, semn că se pregătește de o revenire în televiziune.

Vulpița se pregătește să revină pe micile ecrane? 

Cu siguranță cei de acasă își amintesc susținerea pe care atât Radu Rotaru, cât și Doina Stinea le-au oferit-o foștilor soți Stegaru, îndeosebi Veronicăi, care a păstrat legătura cu oamenii din echipa Acces Direct chiar și după ce a renunțat la o viață în lumina reflectoarelor. 

Femeia a postat în urmă cu doar câteva ore 2 fotografii pe InstaStory, în care apare în ele alături de Radu și Doina, reporteri Antena, în timp ce pregătesc noi surprize pentru fani. 

Imaginile postate de Vulpița / foto: colaj Click! / Instagram
Imaginile postate de Vulpița / foto: colaj Click! / Instagram

Veronica, o viață agitată după Acces Direct 

La scurt timp după ce Viorel și Veronica s-au retras din emisiune, femeia a rămas la scurt timp însărcinată cu cel de-al 3-lea copil, un băiețel pe care inițial Viorel nu a dorit să-l recunoască. 

Ulterior, relația cu Viorel a ajuns la final, iar ea a avut o altă relație care a durat câteva luni. După ce a eșuat din nou în iubire, Vulpița a luat decizia de a-și schimba viața. Acum câteva săptămâni postase pe Instagram imagini cu ea aranjată, și anunța că a părăsit România pentru o capitală europeană - Germania. Cu toate că foarte multe persoane au întrebat-o atunci care este motivul pentru care a luat această decizie și cu ce urma să se ocupe, femeia a ales să lase anumite întrebări fără răspuns.

image

„Mai bine singură decât așa”, spunea Veronica în dreptul unor imagini postate pe rețelele de socializare în care apărea tristă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net