Viorel Stegaru, apariție șoc după ce s-a zvonit că a murit! Cum s-a afișat fostul soț al Vulpiței

După ce au devenit vedetele Antenei 1, Viorel Stegaru și Veronica au decis să părăsească traiul de Capitală și să se retragă acasă. De atunci, lucrurile nu au mai funcționat bine. Știm deja povestea lor de dragoste care a ajuns la final. Un zvon apărut în ultima vreme anunța faptul că Viorel s-a stins din viață. 

Viorel și Veronica nu mai formează un cuplu / foto: Antena 1
Viorel și Veronica nu mai formează un cuplu / foto: Antena 1

Bărbatul a decis să facă lumină și să stopeze controversele precum s-ar fi stins din viață. Fostul partener de viață al Veronicăi nu a murit. Ce le-a transmis bărbatul celor care au lansat aceste zvonuri. 

Viorel Stegaru: „Eu n-am murit!”

După ce s-a auzit vestea falsă că Viorel Stegaru ar fi murit, aflăm că și mama copiilor pe care îi crește are parte de noi schimbări în viață. S-ar fi despărțit de Cătălin, bărbatul cu care și-a petrecut ultimele luni din viață. 

Viorel, la rândul lui, pare mai bine ca niciodată. Acesta a postat în social media o imagine cu el, încercând să le explice fanilor că nu este mort. 

„Fanilor, sunt în carne și oase, uitați-vă, trăiesc! N-am murit! Dacă unu a spus că am murit să-i fie țărâna ușoară lui ăla care zice că am murit, eu n-am murit. Pa!”, a fost reacția lui Viorel Stegaru, după zvonurile că a decedat.

Mulți internauți s-au bucurat la auzirea acestei vești, și chiar l-au felicitat pentru faptul că îi crește singur pe cei doi copii pe care îi are din fosta relație cu Veronica. Cel de-al treilea bebeluș pe care l-a născut se află acum în grija statului. Viorel nu a dorit să îl recunoască, întrucât s-a îndoit că el ar fi tatăl.

„Să trăiești, dragule”, „Bravo că ai grijă de copiii tăi, Viorele”, „Să-ți ajute Dumnezeu”, „Să fii sănătos Viorele, să ai grijă de copilașii tăi”, „Multă sănătate”, „Dumnezeu să-ți dea sănătate și putere să poți crește copiii”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut în secțiunea de comentarii.

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net