Uite cât de sexy iese Oana Lis din casă fără Viorel! Nu o să îți vină să crezi

Oana Lis (44 de ani) face haz de necaz! Chiar dacă trece printr-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere emoțional și financiar din cauza problemelor de sănătate pe care le are partenerul său de viață, Viorel Lis (79 de ani), vedeta nu uită să zâmbească.

Pentru a mai uita de probleme, atunci când are ocazia și este invitată de cei apropiați la o masă în oraș, Oana nu ezită și acceptă invitația, chiar dacă fostul primar al Capitalei este acum imobilizat la pat și depinde permanent de femeia pe care o iubește cel mai mult.

În una dintre cele mai recente imagini postate de soția lui Viorel Lis, aceasta a reușit să atragă foarte ușor privirile prietenilor virtuali și asta datorită unei ținute sexy și provocatoare. Simpatica Oana a ales să iasă în lume îmbrăcată într-o rochie mulată, extrem de decoltată, ce era deasupra genunchiului, de culoare roșie. Ținuta aleasă i-a scos rapid în evidență formele apetisante ale corpului, spre bucuria domnilor. De asemenea, în imagine, putem vedea cum blondina ține pe palme un platou cu delicatese culinare pe care se pare că nu se mai satură să îl privească.

În urma postării, internauții au comentat imediat.

„Legenda spune că nici un bărbat, nu l-a observat pe domnul din spate”, „Wow super fain platoul, dar și tu ești superbă rău. Felicitări!”, „Cam dezbăcată”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje pe care Oana le-a primit în dreptul imaginii publicate.

Viorel Lis, probleme de sănătate

Problemele de sănătate pe care le are fostul primar al Capitalei se pare că le-au pus capac financiar celor doi având în vedere că în urmă cu câteva luni Oana a ales să vândă câteva lucruri din casă pentru a plăti investigațiile și tratamentele medicale necesare partenerului său de viață:

„În afară de corp, cap, picioare, sunt bine. De vreo 10 ani am diabet și s-au accentuat niște crize care au dus la paralizie. A fost în 2 etape, una acum 2 ani. N-am putut să mai merg bine. Și a doua, anul trecut în vară. De atunci n-am mai putut să merg. Merg 2-3 metri, dar mi se înmoaie genunchii și pot să cad, chiar și cu cadrul. Singurul mod de a merge ar fi să mă țină 2 persoane voinice, care să mă tragă. M-am învățat, stau acasă, mă uit la televizor”, a spus Viorel Lis în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net