Momente grele pentru Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei: „El nu mai suportă”

#Exclusiv Click!

Momente grele pentru Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a ajuns, din nou, pe patul de spital. Oana s-a internat cu el în salon.

Viorel Lis ( 80 de ani) are, din nou, probleme de sănătate! Starea fostului primar al Capitalei s-a agravat, zilele trecute, și a ajuns, din nou, la spital. Pentru că Lis nu mai voia să audă, nici în ruptul capului, de unitățile spitalicești din România, Oana a luat decizia de a se interna împreună cu soțul ei, în același salon, pentru ca să-l supravegheze îndeaproape, zi și noapte.

În ultima vreme, Oana l-a ținut acasă pe Viorel, imobilizat la pat și a fost, practic, asistenta lui medicală.

El nu mai suportă spitalele! Nu se internează decât cu mine! Nu mai vrea la spital deloc, dar eu cred că e important să meargă când îi e rău. Aici are parte de ajutor specializat. Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva grav cu el?!”, ne-a spus Oana Lis.

Oana Lis, de-a râsu-plânsu: „Viorel mi-a dat trei lei pe zi! M-a plătit ca să stau cu el”

De pe patul de spital, Oana a avut puterea să mai facă și glume pe TikTok, ironizându-i pe cei care au spus că stă cu Viorel pentru bani. Oana s-a filmat alături de Viorel în salon și l-a rugat pe soțul ei să-i dea 3 lei pe zi pentru a sta cu el în spital.

Bună, dragii mei! Sunt la spital cu Viorel, dar m-a plătit ca să stau cu el.

După cum vorbește lumea, am zis să recunosc, ce să fac. Așa zice lumea. Mi-a dat trei lei pe zi, sper să iau banii acum.

Viorel, dă-mi ăia trei lei. Ce să zic, m-am făcut cu bani”, a fost mesajul ironic, transmis de Oana Lis, pe Tik Tok.

Oana a vândut obiecte de valoare din casă

Zilele trecute, soția fostului primar a recurs la un gest disperat și a început să vândă diverse obiecte de artă din casă, organizând o licitație pe pagina ei de socializare, pentru a plăti investigațiile medicale ale lui Viorel Lis.

Pentru că trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel, mă gândeam să vând niște lucruri, adunate în ani prin casă. Mai scriesem eu , dar n-am pus. Dați-mi idei ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a scris soția fostului edil al Capitalei, pe Facebook.

Primul lucru pe care Oana Lis l-a oferit spre vânzare pe Internet a fost o icoană , din aur galben (de 24 de karate) și aur verde (de 18 karate), piesa fiind licitată de la prețul de 1.500 de lei.

Soția lui Viorel Lis a mai pus la vânzare o statuie în miniatură a Zidului Plângerii, scoasă la vânzare cu prețul de 300 de lei, dar și un tablou pictat de către Tudor Botin, iar prețul acestuia începea de la 1.700 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net