Oana Lis vinde urgent obiecte de valoare din casă, pentru tratamentele lui Viorel Lis. Cu cât poți cumpăra de la ea un tablou sau o icoană

Pentru Oana și Viorel Lis, situația a devenit acum atât de serioasă, încât soția fostului primar al Capitalei a decis să vândă diverse obiecte de artă din casă, pentru a plăti investigațiile medicale.

Din păcate, nimeni nu este imun la problemele financiare, iar acestea au mereu obiceiul de a apărea fix în cele mai dificile momente. Iar pentru Oana și Viorel Lis, situația a devenit acum atât de serioasă, încât soția fostului primar al Capitalei a decis să vândă diverse obiecte de artă din casă, pentru a plăti investigațiile medicale.

„Pentru că trebuie să fac un Rmn și un Eeg repede și niște tratamente lui Viorel , mă gândeam să vând niște lucruri adunate în ani prin casă. Mai scriesem eu , dar n-am pus. Dați-mi idei ce v-ar plăcea să achiziționați de la noi, ce obiecte!?”, a scris soția fostului edil al Capitalei. Iar primul lucru pe care Oana Lis l-a oferit la vânzare a fost o icoană superbă, din aur galben (24 de karate) și aur verde (18 karate), piesa pornind de la prețul de 1.500 de lei.

Oana Lis vinde obiecte de artă pe Facebook

„Hai că am revenit cu talciocul. Azi și mâine tot o să postez lucruri de vânzare. Am zis să pun mai multe dacă tot m-am apucat, ca să mai rezolv din probleme. Vă rog dacă sunteți interesați de un produs, sa-mi lăsați un comentariu  la poza respectiva cu "Eu" sau în mesaj privat ca să putem lua legătura. Vă mulțumesc pentru sustinere! Sper sa vă placă ce postez!”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Apoi, soția lui Viorel Lis a mai pus la vânzare un obiect superb, o statuie în miniatură a Zidului Plângerii, despre care bănuiește că ar fi de argint. Acest obiect de artă a fost scos la vânzare cu prețul de 300 de lei.

De asemenea, pe pagina ei de Facebook se mai poate găsi și un tablou superb, pictat de către Tudor Botin. Tabloul înfățișează o pădure, iar prețul începe de la 1.700 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net