Oana Lis a decis! Îl duce, sau nu, pe Viorel la azil: „Îl îngrop de viu!”

Oana Lis face sacrificii enorme pentru a se îngriji de soțul ei, Viorel. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care necesită bani, motiv pentru care soția lui a decis să vândă lucruri personale. Oana Lis a vorbit deschis despre situația dificilă prin care trece, și nici nu se gândește să-l abandoneze pe Viorel într-un azil. 

Oana Lis, despre problemele prin care trece / foto: Colaj Click!
Oana Lis, despre problemele prin care trece / foto: Colaj Click!

Vedeta dă dovadă de sinceritate și transparență în viața ei. Își găsește puterea de care are nevoie, fiind susținută de fanii ei, care mereu îi sunt aproape. Recent, Oana a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri. 

Oana Lis: „Numai eu știu cât am plâns”

Oana Lis luat decizia de a vinde lucruri personale pentru a face rost de sumele de bani de care are nevoie pentru tratamentele lui Viorel, cu toate că multe dintre ele au o valoare sentimentală.

„Nu am vrut să mai cerșesc. Vând chestii. În spital mi-am dat seama că nu am nevoie de lucruri multe ca să funcționez. De bine nu le vând. (...) Eu râd, dar numai eu știu cât am plâns acasă.”, a mărturisit Oana Lis, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Știe însă că mult mai important este bărbatul care i-a fost aproape o viață întreagă, și de care își dorește să aibă grijă până în ultima clipă.

„Nu a mai luat contact cu lumea el, el a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă. (...) Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil.”, a adăugat Oana Lis. 

„Oamenii mă pun într-o lumină proastă”

Soția fostului primar nu a putut să nu se lase afectată de anumite răutăți venite din partea oamenilor. A mărturisit că își dorește să fie respectată. 

„Atât timp cât e bine și conștient, eu cred că el poate sta acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine oamenii mă pun într-o lumină proastă. De ce există doar titluri negative, de ce nu există și știri pozitive? Eu sunt un om minunat care are grijă de el. Apoi citesc în ziare despre mine alte lucruri, mă deranjează, evident, eu acum lucrez ca psiholog, online, dar lucrez. Și vreau să fiu respectată.”, a mai spus vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net