Locul neașteptat unde va fi îngropat Viorel Lis. Unde și-a cumpărat loc de veci: „Mă duc lângă mama și tata”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ajuns la aproape 80 de ani și măcinat de boli grele, Viorel Lis și-a cumpărat deja loc de veci. Dorea se deschidă „Aleea Primarilor” la Cimitirul Bellu, dar s-a răzgândit.  

Viorel Lis  are aproape 80 de ani, nu mai poate merge, iar Oana a rămas singurul lui sprijin la bătranețe. Fostul primar al Capitalei s-a pregatit deja pentru ce e mai rău. 

Deși, inițial, glumea hâtru că ar fi vrut se deschidă el Aleea primarilor de la Cimitirul Bellu, Lis a anunțat că s-a răzgândit și și-a cumpărat un loc de veci, la țară, în satul Zărnești, din comuna Mălureni, situat în județul Argeș. 

Fostul edil al Capitalei dorește să-și doarmă somnul de veci, alături de părinții săi. 

Ți se rupe inima! Nu vrea să deschidă Aleea  Primarilor la Bellu!„Mă duc lângă mama și tata că e mai bine acolo”

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. 

Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai  bine lângă mama și tata,nu?!”, a spus Lis, în emisiunea “Fiță cu Adiță”. 

Oana a dezvăluit, pentru Click!, că ideea ca Viorel Lis să fie îngropat la țară i-a aparținut unei verișoare de-a acestuia. 

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Viorel Lis: „Nu știu dacă mai apuc 90 de ani, e mult!”

În ultimii ani, de la pandemie încoace, starea de sănătate a fostului primar al Capitalei s-a deteriorat din ce în ce mai tare. A suferit un infarct, are un stent la inimă și a avut și Covid. 

Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are și diabet și a suferit și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și nu se mai poate deplasa singur prin casă. 

 „La ora actuală nu știu dacă mai vreau neapărat să trăiesc. Am ajuns la o vârstă când nu mai pot să merg, am niște capace pe inima, cad mereu prin casă, merg în patru labe. 

E greu, n-am ieșit un an de zile din casă decât până la spital. Când am făcut infarct, am crezut că mă duc, gata! 

Când am ieșit pe targă din casă, eram sigur că e gata, nu o s-o mai văd pe Oana. Atunci mi-au dat lacrimile. 

Nu știu dacă mai apuc 90 de ani! E mult… Dacă îi apuc, dau petrecere de aia mare, cum făceam eu pe vremuri”, a mai spus Viorel Lis. 

Oana nu vrea să-l ducă la azil

Recent, după înternarea lui Irinel Columbeanu la azil. au apărut zvonuri că și Viorel Lis ar putea împărtăși aceeași soartă. Oana Lis, însă, se ține tare pe poziții. 

„Viorel nu va ajunge la azil cât voi trăi eu și cât încă mai pot să trag. 

Dacă Viorel nu ar mai fi, cred că trebuie să mă mut din București. Eu nu pot să merg pe o stradă fără să-mi aduc aminte de el”, a spus Oana, cu lacrimi în ochi. 

Click! spune

Viorel Lis a venit pe lume în satul Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997-13 noiembrie 1998.

Ulterior, Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație, la postul de primar general, la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998. În 2011, cei doi au devenit soț și soție. S-au cunoscut pe vremea când Oana lucra la Primărie, ca secretară. Între cei doi soți există o diferență de vârstă de nu mai puțin de 35 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net