Oana Lis, moment amuzant cu Viorel, în spital! Ce i-a făcut vedeta fostului primar al Capitalei

Oana (44 de ani) și Viorel Lis (80 de ani) au fost și sunt mereu la bine și la greu! În ultima perioadă, fostul edil al Primăriei Capitalei, este încercat greu de soartă, pentru că este imobilizat la pat, și are nevoie permanentă de ajutorul soției care îi dă de mâncare, îl bărbierește, îl ajută să facă mișcare cu ganterele. Asta, deoarece fostul politician este imobilizat la pat și se descurcă foarte greu.

Oana Lis este una dintre vedetele pline de viață! Blondina face haz de necaz din orice chiar dacă problemele o apasă pe suflet, în ultima perioadă, când vine vorba pe partenerul său de viață. În una dintre cele mai recente postări publicate pe contul său de Facebook, Oana apare pe holul unui spital în brațele lui Viorel care era într-un scaun cu rotile. Cei doi erau amândoi doar un zâmbet și păreau că ignoră absolut orice problemă din viața lor.

Din imaginea postată putem observa și faptul că Oana Lis nu a renunțat nici măcar la spital la ținutele sexy și provocatoare cu care se afișează de fiecare dată în spațiul public.

Pentru o zi agitată în care trebuia să rezolve problemele, blondina a ales să poarte un maiou cu un decolteu generos, fără sutien, de culoare albă precum și o pereche de pantaloni simpli, sport. De asemenea și coafura a fost una șic, deoarece Oana Lis a ales să își prindă părul într-un coc în vârful capului.

„Mereu împreună. Cu Dumnezeu tot înainte!”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii publicate pe contul său de socializare.

Oana Lis, apreciată de fani

În urma fotografiei publicate, Oana Lis a primit doar mesaje de laudă din partea internauților cu privire la faptul că este foarte grijulie cu soțul său:

„Respect! Ai închis gura târgului. Ai arătat cine ai fost de la început. Tot respectul pentru câte faci pentru domnul Viorel”, „Felicitări Oana! Ești demnă de tot respectul, ești o femeie frumoasă la exterior, dar cea mai mare frumusețe vine din interior, iar tu ești minunată!  Câteodată mi-aș dori să pot fi și eu atât de puternică cum ești tu!”, „Sunteți demențiali! Un exemplu de urmat. Vă felicit pe amândoi din toata inima”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net