Nelson Mondialul a dezvăluit cât i-a cerut Andra pentru a cânta la nunta fiului său. Ce pretenții ar mai fi avut artista

22 septembrie 2024 7:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

De curând, Nelson Mondialu a fost socru mare la nunta fiului său, Livian, cu Alexandra, aleasa inimii sale. Nunta a fost organizată după bunul lor plac și, chiar dacă le-au cântat cântăreți de renume, aceștia ar fi întâmpinat o problemă cu Andra Măruță. Ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care artista nu le-a mai cântat la nuntă, dar și cât cere pentru o oră de cântare, aflați din rândurile de mai jos. 

Nelson Mondialu și-a postat frustrarea pe Internet. Acesta a declarat că Andra trebuia să se numere printre cântăreții de la nuntă. Cu toate că aveau un contract semnat, artista nu l-a mai putut onora. 

Suma de bani pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă-ți cântă Andra 1 oră

La scurt timp după nuntă, transparent și direct în afirmații așa cum deja ne-a obișnuit, Nelson Mondialu a declarat că, deși semnase un contract cu Andra, a fost anulat deoarece artista avea filmări la Vocea României în data nunții lui Livian Pop. 

Nelson a dezvăluit și suma pe care artista o percepe pentru doar o oră de cântare: 18.000 de euro. De asemenea, cerințele nu se opresc aici:

„Oriunde merge, pe o oră ia 18.000 de euro și 10 camere cu meniul inclus, stuff-ul, tot, tot. Și vine fără scule, trebuie tu să închiriezi sculele de care zice ea pe banii tăi, că dacă nu, nu vine, nu cântă.

Da, mă, oamenilor, i-am dat 10.000 de euro înainte și în contract se specifica așa: dacă până în data de 4 septembrie nu se primește restul sumei, se va pierde suma și nu mai vine la cântare.

Ei i-au dat în ianuarie, și la sfârșitul lui iulie a sunat managerul ei că nu poate să vină pentru că în data respectivă ea e la Românii au talent, jurizează.” - au fost dezvăluirile făcute de Nelson Mondialu, în cadrul unui clip video din social media. 

Cât de „scump” este Horia Brenciu

Nelson Mondialu și restul invitaților s-au distrat pe muzica lui Horia Brenciu, despre care a spus că a fost plătit, în total, cu suma de aproximativ 24.000 de euro. 

„Dar nu-i o problemă asta, că și Horia Brenciu, pentru o oră l-a costat la Lobo (n.r. Livian, băiatul lui Nelson) vreo 18.000 de euro, l-a costat în total vreo 24.000 de euro. A venit omul, și-a făcut treaba, își merită banii, are Brenciu foarte mulți în echipă” - a mai transmis Nelson Mondialu. 

Mai multe