Nelson Mondialu, cu „100 de euro în plic” la priveghiul lui Costel Corduneanu. Și cu un Lamborghini

Sute de mii de oameni sunt așteptați să sosească la priveghiul lui Costel Corduneanu, fostul lider al lumii interlope din Moldova. Sicriul cu trupul lui este depus la un restaurant de lux din Iași unde a fost așteptat pe 17 aprilie cu covor roșu și aplauze. Interlopul clujean, Nelson Mondialu a plecat vineri la priveghi la bordul unui Lamborghini verde. El și-a anunțat fanii de pe TikTok că nu a cumpărat nici flori și nici coroană.

Nelson Mondialul, oprit de Poliție în drum spre priveghi

Nelson Mondialul, cu Lamborghini la priveghiul lui Costel Corduneanu. Foto: Știri de Cluj
Nelson Mondialul, cu Lamborghini la priveghiul lui Costel Corduneanu. Foto: Știri de Cluj

Interlopul clujean Nelson Mondialu nu putea lipsi de la priveghiul fostului lider al lumii interlope din Moldova, Costel Corduneanu. Pe drum, însă, a fost oprit de poliție. De la volanul bolidului său, un Lamborghini verde, Nelson Mondialul, transmitea fanilor săi de pe TikTok.

„Am pornit la drum, am pornit la Iași, fraților, mergem să-l onorăm pe ultimul drum pe Costel Corduneanu, campion, luptător, medalie adusă în Țara Românească, adusă din Europa, campion mondial Canada și Spania. Vedeți că astea sunt grele și mergem să-l onorăm cu prezența pe ultimul drum, cu adâncă îndurerare. Nu am luat flori sau coroană. Eu zic să pun 100 de euro în plic și e cel mai bine. Banii o să-i primească familia și o ajută mult mai mult. Am ajuns la Iași și am fost opriți de poliție. Jandarmeria e cu noi, poliția e cu noi, că de aia plătim impozite la stat – ca să aibă grijă de noi”, a spus Nelson Mondialu pe TikTok.

Ce maneliști vor cânta la priveghiul lui Corduneanu

Sicriul lui Costel Corduneanu a fost depus la un restaurant de lux din Iași, iar la priveghi sunt așteptați sute de mii de oameni, foarte mulți interlopi din România, dar și maneliști, scrie Știri de Cluj.

Liderul clanului Corduneanu a murit marți, 16 aprilie 2024, într-un spital din Târgu-Mureș, din cauza unor complicații apărute în după o operație complicată pe cord pe care a suferit-o în luna martie.

Sicriul lui Costel Corduneanu a fost depus, miercuri, 17 aprilie, la un restaurant de lux din Iași. A fost întâmpinat cu apaluze și covor roșu.

La priveghiul care va dura 3 zile, sunt așteptați liderii lumii interlope din București și din toată țara, dar și maneliștii care îi vor cânta la căpătâi: Florin Salam, Tzancă Uraganzu, Costel Biju, Cristi Nucă, Măru din Berceni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net