#Victor Socaciu

Mesajul soției lui Victor Socaciu! Brânduşa Simion, nedezlipită de artist până în ultima clipă

28 decembrie 2021 9:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brânduşa Simion, cea de a patra soție a lui Victor Socaciu, care a murit la 68 de ani, a stat lângă artist, până în ultima clipă. Ea a postat un mesaj după moartea cântărețului! Victor Socaciu, care s-a stins din viață ieri, la 68 de ani, in spital, vegheat de partenera lui de viață.

Femeia i-a fost aproape și a fost internată cu artistul timp de o lună de zile. Cea de a patra soție a lui Victor Socaciu a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare. „N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine/Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele/Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine/Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Brândușa”, este mesajul postat de soția lui Victor Socaciu, pe pagina oficială de Facebook a cantautorului.

Victor Socaciu și Brândușa Simion au fost mai întâi prieteni. Muzica i-a unit, ea fiind chiar  impresara folkistului, ocupându-se de activitatea lui artistică. În anul 2016, Brândușa a devenit în mod oficial partenera de viață a lui Victor Socaciu. Aceasta i-a fost alături în fiecare clipă și l-a urmat în Canada atunci când a fost numit consul al României la Montreal. Soția lui Victor Socaciu l-a ajutat pe artist să depășească fiecare moment dificil din viață, inclusiv divorțul de Marina Almășan.

Anul acesta, Socaciu a avut mai multe probleme de sănătate. În aprilie a avut covid, după un festival de folk la Breaza, organizat mai mult online. În septembrie a ajuns la spital, cu rinichii, în 2009, acesta suferind o operație de transplant de rinichi.

Mai multe